Üye: 3rdal, ferhatgokmen, ssmdmr, fdiker, sezgin72, zbkdygn, ahleyar, (7)
Ziyaretçi: 1291

Toplam Üye: 276030

Gitme

Gitme

asipisi

asipisi

Gitme

Eklenme Tarihi : 3 Eylül 2010
Görüntülenme : 472
Açıklama :

Ne vakit gelsen aklıma
Bir yıldız düşer içime
Seni görürüm o anda
Yağar yağmur avucuma
Gidersen doğmaz güneşim
Sarar gözlerimi acı bir telaş

Gitme desem canım
Kalır mısın benimle
Gitme desem canım
Sever misin beni yine

İp : 62.***.**3.1

Gitme yorumları

freestylegend

freestylegend

HDR çekimlerinizden biri daha Güzel kadraj, renkler hoş tebrikler ilknur abla
Tarih: 3 Eylül 2010, 17:09 - İp: 94.***.**5.176
  ----------------

ergtel

ergtel

renkler süper kutlarım
Tarih: 3 Eylül 2010, 17:15 - İp: 194.***.**4.240
  ----------------

Çok güzel renklerle bezeli bu fotoğrafınız için tebrik ederim...Havada gri bulutlar var, su buharı suya dönüşecek, kayalar zamanla gördüğümüz kumlara dönüşecek...Bu döngü insandan milyar yıl yaşlı ve belki insandan milyar yıl sonra da devam edecek...
Tarih: 3 Eylül 2010, 18:32 - İp: 78.***.**0.185
  ----------------

çok iyi tonlama ve kadraj
kutlarım
Tarih: 3 Eylül 2010, 18:47 - İp: 78.***.**9.238
  ----------------

Kadraj,kompozisyon,tonlar çok güzel olmuş.
Tebrikler İlknur hn,
Selamlar,
Tarih: 3 Eylül 2010, 23:19 - İp: 95.***.**4.2
  ----------------

süper bir çalışma.
kutlarım.
Tarih: 3 Eylül 2010, 23:59 - İp: 85.***.**4.172
  ----------------

syenici

syenici

selamlar,

renkleri ve yan kadrajı ile dikkat çeken görselliği üst seviyede bir çalışma , tebrikler

tek eleştiri sağ taraftaki görsellerin ağır basıp gözün devamlı orada kalması olabilir.
Tarih: 21 Eylül 2010, 12:14 - İp: 212.***.**4.18
  ----------------

cagkan90

cagkan90

tebrikler eliniz sağlık çok güzel bi çalışma
Tarih: 21 Eylül 2010, 12:22 - İp: 85.***.**9.223
  ----------------