Üye: cuneytbelge, (1)
Ziyaretçi: 5091

Toplam Üye: 276214

can04

can04

Makina : Fujifilm FinePix S200EXR
Objektif / Filtre :
Kategoriler : Mimari
Eklenme Tarihi : 14 Eylül 2010
Görüntülenme : 533
Açıklama :

Cezayir'de gün doğumu

İp : 85.***.**8.212

Nikon Özel Teknik Sevis
Manzara yorumları

loco

loco

renkler çok hoş olmuş benim görüşüm bina kadrajım sağında bırakılıp bir çekim denense daha bir hoş olacak sanki selamlar saygılar...
Tarih: 15 Eylül 2010, 00:41 - İp: 85.***.**6.98
  ----------------

Renkler ,tonlar , pozlama çok başarılı . Erken kalktığınıza kesinlikle değmiş .

Tebrikler ...
Tarih: 15 Eylül 2010, 06:26 - İp: 96.***.**4.180
  ----------------

saffet69

saffet69

TEBRİK EDERİM ÇOK GÜZEL BİR FOTOĞRAF . ACABA FOTOĞRAF ÜZERİNDE OYNAMA YAPILDIMI ?
Tarih: 15 Eylül 2010, 21:33 - İp: 88.***.**2.99
  ----------------

famken

famken

hayret böle güzel çalışma göz ardı edilsin şaşırtıcı bu sitede yapılan yorumlar ben sana yazayım sen bana yaz türünde fotoğraf nasıl olursa olsun önemli deil neyse ben gördüm çok beyendim emeğinize sağlık selamlar..
Tarih: 1 Mart 2012, 23:17 - İp: 78.***.**2.166
  ----------------