Üye: a.fatih, the_wall, anteps, kameraman..., (4)
Ziyaretçi: 1995

Su Yılanı

Su Yılanı

Su Yılanı

Makina : Fujiflim Finepix S1500
Objektif / Filtre :
Kategoriler : Hayvanlar (Vahşi)
Eklenme Tarihi : 16 Eylül 2010
Görüntülenme : 375
Açıklama :

NATRİX TESSELLATA

SELAM VE SEVGİLERİMLE

İp : 88.***.**0.98

Nikon Özel Teknik Sevis
Su Yılanı yorumları

Eline sağlık Feyzullah Bey,
Selamlar,
Tarih: 16 Eylül 2010, 21:32 - İp: 95.***.**4.2
  ----------------

hocam iyi yakalamışsınız.
kutlarım.
Tarih: 16 Eylül 2010, 21:46 - İp: 88.***.**0.107
  ----------------

ÇOK İLGİNÇ VE GÜZEL KARE ELLERİNİZE SAĞLIK FEYZULLAH BEY TEBRİKLER EDİYORUM.
Tarih: 16 Eylül 2010, 21:46 - İp: 85.***.**5.149
  ----------------

Fezullah bey
Güzel paylaşım side iyi yakalamışsınız
Elerinize sağlık

MARDİN'den sevgiler
Tarih: 17 Eylül 2010, 07:11 - İp: 81.***.**2.7
  ----------------

İlginç bir Fotoğraf,
Bunu yakalamakta büyük olay bence,
Emeğinize sağlık,
Dalgalanmalarda pek hoş,
Selamlar Feyzullah Bey.
Tarih: 18 Eylül 2010, 13:06 - İp: 81.***.**2.74
  ----------------