Üye: mvrat, rezzanarpaci, (2)
Ziyaretçi: 1306

Toplam Üye: 276210

Nehir’de Ki Tekne

Nehir’de Ki Tekne

a.zafrak

a.zafrak

Nehir’de Ki Tekne

Makina : Sony Cyber-shot DSC-H5
Objektif / Filtre :
Kategoriler : Nehirler & Göller & Şelaleler
Eklenme Tarihi : 29 Eylül 2010
Görüntülenme : 435
Açıklama :

Sakarya nehrinin üzerinden geçen teknelerden bir enstantane

İp : 78.***.**7.69

Nikon Özel Teknik Sevis
Nehir’de Ki Tekne yorumları

serh@t

serh@t

Tonlama güzel olmuş fotoğrafınızda ama ne yazikki güneşin patlamasi tam ortada ve hemen dikati çekiyor ,plugin kullanarak belki biraz daha yumuatabilirdiniz.
Tarih: 29 Eylül 2010, 16:19 - İp: 78.***.**8.162
  ----------------

nefis bir kare
kutlarım
selamlar
Tarih: 29 Eylül 2010, 16:48 - İp: 78.***.**3.52
  ----------------

nefis tonlar ve kompozisyon,
eline saglik
selamlar
Tarih: 29 Eylül 2010, 16:53 - İp: 82.***.**8.43
  ----------------

denizimsi

denizimsi

huzur dolu bir fotoğraf..çok güzel..
tebrik edeirm ..
Tarih: 29 Eylül 2010, 23:18 - İp: 78.***.**2.0
  ----------------

Emeginize saglik Atıf bey, tonlamalari ve kadrajiyla seyri guzel bir calisma olmus. Tebrik ederim.

Selamlar
Tarih: 30 Eylül 2010, 01:14 - İp: 85.***.**2.212
  ----------------

acikos

acikos

Güneşi kadraj dışında bırakınca da güzel oluyor,elinize sağlık böyle de güzel.Selamlar...ck

#30.09.2010 01:47:50 tarihinde düzenlendi.
Tarih: 30 Eylül 2010, 01:47 - İp: 85.***.**6.254
  ----------------