19 Ocak 2018, Cuma

Üye: foto-oguz, sametfoto123, hural, (3)
Ziyaretçi: 836

Toplam Üye: 276407

Kisa Hazirlik

Kisa Hazirlik

Kisa Hazirlik

Makina : Fujifilm FinePix S1000fd
Eklenme Tarihi : 5 Ekim 2010
Görüntülenme : 374
Açıklama :

Kis icin hazirlik yapmali,
usuten soguklar kapida...

Kalmthout,
Belgium

Selcuk Adem Ozdemir

İp : 83.***.**7.152

Nikon Özel Teknik Sevis
Kisa Hazirlik yorumları

güzel.
Tarih: 5 Ekim 2010, 04:59 - İp: 88.***.**7.147
  ----------------

SELCUKOZDEMİR
Tarih: 5 Ekim 2010, 12:15 - İp: 85.***.**5.162
  ----------------

guzel fotograf Selcuk bey,selamlar
Tarih: 5 Ekim 2010, 14:54 - İp: 82.***.**8.43
  ----------------

bunlar köy odunlarına benziyor...güzelçekim..tebrikler..
Tarih: 5 Ekim 2010, 17:33 - İp: 88.***.**1.148
  ----------------

Tarih: 5 Ekim 2010, 22:32 - İp: 88.***.**9.85
  ----------------

Arkadaki ahşap kapı da ilginç olmuş ve bir şekilde kompozisyona değer katmış diye düşündüm...Tebrikler...
Tarih: 5 Ekim 2010, 22:35 - İp: 78.***.**6.139
  ----------------