Üye: devayapi, meliskarabas, bonjorno, erci77, (4)
Ziyaretçi: 1169

Neyse__

Neyse__

sethida

sethida

Neyse__

Eklenme Tarihi : 7 Ekim 2010
Görüntülenme : 391
Açıklama :

___

yorulmuş,yaşını almış bir adamın iş sonrası.
sirkeci.

___

İp : 81.***.**7.54

Nikon Özel Teknik Sevis
Neyse__ yorumları

dayinin yuruyus yolna daha bosluk verseydiniz anlatim guclenirdi
tonlar iyi

selamlar
Tarih: 8 Ekim 2010, 10:10 - İp: 178.***.**5.129
  ----------------

kişisel bir eylemi gerçekleştirme anı, görüntülemede başarılı. güzel fotoğraf. elinize sağlık.
Tarih: 8 Ekim 2010, 17:57 - İp: 85.***.**6.23
  ----------------

Yürüyüş yönüne boşluğun az olmasını bakışlar bir miktar dengelemiş gibi geldi bana...Bakışların kadraj dışına "uzanıyor olması" kadrajı genişletiyor, kompozisyonu rahatlatıyor...Diğer yandan kadrajın böyle kurulması arkada büyük bir derinlik yaratacak geniş bir alan yaratmış ve bu sayede model "fotoğrafın düzleminden dışarı çıkarak" bizimle buluşan üç boyutlu bir hal almış...Ben bu şeklini de çok sevdim...Selamlar...
Tarih: 8 Ekim 2010, 19:33 - İp: 78.***.**6.139
  ----------------