Üye: berdoz76, rezzanarpaci, (2)
Ziyaretçi: 436

Rasgele...

Rasgele...

allycann

allycann

Rasgele...

Eklenme Tarihi : 15 Ekim 2010
Görüntülenme : 466
Açıklama :

Beğenilerinize...

İp : 78.***.**5.197

Nikon Özel Teknik Sevis
Rasgele... yorumları

Işık,netlik ve kadraj çok hoş.Tebrikler..
Tarih: 15 Ekim 2010, 19:19 - İp: 213.***.**9.117
  ----------------

Fotoğrafınızı çok beğendim...Tebrik ederim...Nefis tonlar ve kompozisyon olmuş...Sol üstteki mavinin tonlarını kadraj dışı bırakmamak bence iyi bir seçim olmuş...
Tarih: 15 Ekim 2010, 19:37 - İp: 78.***.**5.102
  ----------------

Başarılı bir çalışma olmuş.
Tebrik ederim.
Tarih: 16 Ekim 2010, 09:02 - İp: 78.***.**9.237
  ----------------

Ali bey
Harika çalışma olmuş
Elerinize sağlık

MARDİN'den sevgiler
Tarih: 16 Ekim 2010, 09:03 - İp: 81.***.**8.192
  ----------------

Gördüğüm en güzel balıkçı ve gün batımı manzaralarından biri...Kadraj da çok güzel geldi gözüme niye yorum almadığını merak ettim ve belki de gözden kaçmıştır diye tekrar yorum yazmak istedim...Belki ustalar birşeyler yazar da biz de kendimizi geliştiririz...Selamlar...
Tarih: 25 Kasım 2010, 13:36 - İp: 78.***.**7.55
  ----------------