Üye: mutlu06, (1)
Ziyaretçi: 4280

Toplam Üye: 276016

Elma Şekeri

Elma Şekeri

kad-ir

kad-ir

Elma Şekeri

Eklenme Tarihi : 27 Ekim 2010
Görüntülenme : 556
Açıklama :

Elma şekeri sevenler için

haziran 2010 Kordon

İp : 85.***.**9.43

Nikon Özel Teknik Sevis
Elma Şekeri yorumları

a.g.m.

a.g.m.

renklere biraz daha dikkt etmenizi öneririm. hus fotoğrsf tebrikler. bana10 yaslarıma götürdü.
Tarih: 27 Ekim 2010, 19:58 - İp: 78.***.**9.26
  ----------------

ben severim...kırmızının en güzelinden olmuş bu şeker...ben doğru düzgün pozlayamamıştım...
iyi kompozisyon,sevdim...
dikey kadrajda sunumu daha iyi olurdu sanki,tabiki bence...
emeğinize sağlık...
saygılar...
Tarih: 27 Ekim 2010, 22:27 - İp: 78.***.**2.245
  ----------------

rocktrak

rocktrak

Çok güzel bir kompozisyon olmuş
keza, yapılan düzenlemeyle vurgu daha etkili olmuş bence.
elinize sağlık.
selamlar, saygılar.
Tarih: 28 Ekim 2010, 10:13 - İp: 78.***.**1.7
  ----------------

a.g.m.

a.g.m.

fazla grileşmiş fotoğrafın kalitesini düsürmüş gibi geldi. ama cok güzel genede. tebrikler.
Tarih: 28 Ekim 2010, 13:53 - İp: 78.***.**7.200
  ----------------

emineaysu

emineaysu

küçük ayrıntılar hep dikkati çeker ama ben çok beğendim anlamı herşeyden önce çok güzel ve yüz gülümsetici...bir ayrıntı var onu sizden öğrenebilirmiyim bölgesel renklendirmeyi photoshopta nasıl yapıyorsunuz?teşekkürler ve emeklerinize sağlık...
Tarih: 3 Aralık 2010, 15:20 - İp: 88.***.**9.61
  ----------------