Üye: fdiker, sesor, genckartal, aziz2121, (4)
Ziyaretçi: 3979

Toplam Üye: 276226

Ortaköy Camii

Ortaköy Camii

kerempekin

kerempekin

Ortaköy Camii

Eklenme Tarihi : 30 Ekim 2010
Görüntülenme : 426
Açıklama :

Her zaman güzel, gece bir başka güzel...

İp : 78.***.**7.108

Nikon Özel Teknik Sevis
Ortaköy Camii yorumları

Güzel bir kare olmuş. Tripot kullandınz mı bilmiyorum ama biraz titreme oluşmuş gibi. Deklanşör tetiği ve ya geri sayım modu kullanılabilir. Elinize sağlık...
Tarih: 30 Ekim 2010, 13:17 - İp: 85.***.**7.103
  ----------------

Manzara ,tonlar çok güzel , pozlama da tam ama ama tripod varken ISO 1600 tercihi olmamalıydı - siz de biliyorsunuz eminim . Cam gibi görüntü elinizden kaçmış ( ceza olarak gidip bir daha çelmeniz gerekecek )

Gece çekimlerinde makinanın ISO 100 & 200 dışında seçeneği olduğu unutulmalı . Yanlışlıkla seçilmesini önlemek için de Auto ISO ya kapatılmalı , ya da en fazla 400'e ayarlanmalı .

Kolay Gelsin
Tarih: 30 Ekim 2010, 20:11 - İp: 96.***.**4.180
  ----------------