Üye: mutlu06, fdiker, bay.baho, aahmet, fotaraf, (5)
Ziyaretçi: 809

Çek Bakalım Evlat

Çek Bakalım Evlat

Çek Bakalım Evlat

Eklenme Tarihi : 1 Kasım 2010
Görüntülenme : 1025
Açıklama :

Dedi ve iyide poz verdi

Bursa Muradiye (2010)

İp : 88.***.**3.209

Nikon Özel Teknik Sevis
Çek Bakalım Evlat yorumları

Tonlar çok güzel Caner bey...Kutlalrım...

Yer konusu kafama takıladı Muradiyemi yoksa Gazi Orhan Camii ???

Saygılar Selamlar...
Tarih: 1 Kasım 2010, 00:39 - İp: 85.***.**3.187
  ----------------

tebrikler Caner, selamlar.
Tarih: 1 Kasım 2010, 01:00 - İp: 78.***.**4.107
  ----------------

kadraj derinlik
modelinizin yeri ve
sb tonlar cok güzel
elinize saglik...
Tarih: 1 Kasım 2010, 02:34 - İp: 84.***.**9.89
  ----------------

Şık olmuş.. Tebrikler....
Tarih: 1 Kasım 2010, 06:31 - İp: 85.***.**6.185
  ----------------

Çok güzel olmuş Canercim...Eline sağlık...Ben bu fotoğrafta şunları algıladım; Sütünlar çok güzel bir ritm ve derinlik hissi yaratmış...Sadece sütunlar değil soldaki revaklar da (revak: önyüzü kemerli, arkası kör duvarlı, üstü tonoz, kubbe ya da damla örtülü geçit)...Bu ritme ve derinlik hissine uygun yönde yürüyen model çok güzel olmuş...Alttaki basamağa ait taş doku kompozisyonun çok önemli bir parçası olmuş, onsuz bu hava oluşmazmış...Bütün bunlar çekim açısının bir fotoğrafta ne kadar önemli olduğunu düşündürdü...Usta gözler eminim altın noktayı da arar ama her zaman her şeyiyle dört dörtlük fotoğraf kolay olmuyor...Kurgu yapsan adamın yürüyüşünün doğallığı kalmaz, bekleyeyim desen sanırım uygun model geçmez...Selamlar...

#01.11.2010 10:14:51 tarihinde düzenlendi.
Tarih: 1 Kasım 2010, 08:21 - İp: 95.***.**7.34
  ----------------

ada-su

ada-su

eline sağlık tonlar ve kompozisyon güzel....
herzaman ayni tonlari yakalamak zor...
tebrik ederim.....
Tarih: 1 Kasım 2010, 08:42 - İp: 88.***.**9.211
  ----------------

guzel aci ve guzel kadraj,
eline saglik Caner,
selamlar
Tarih: 1 Kasım 2010, 08:53 - İp: 82.***.**7.246
  ----------------

tonlar ve açı çok güzel tebrikler caner..
Tarih: 1 Kasım 2010, 09:08 - İp: 81.***.**7.178
  ----------------

İyi bir siyah beyaz fotografı olmuş.Kutlarım..
Tarih: 1 Kasım 2010, 09:17 - İp: 88.***.**9.3
  ----------------

CANERC
Tarih: 1 Kasım 2010, 10:11 - İp: 88.***.**3.6
  ----------------