Üye: anteps, zbkdygn, (2)
Ziyaretçi: 516

Toplam Üye: 276543

Cam Güzelleri

Cam Güzelleri

Cam Güzelleri

Makina : Canon EOS 40D
Objektif / Filtre : Canon EF 70-200mm f/4L IS USM
Kategoriler : Eller - Ayaklar - Gözler
İnsan Manzaraları
Eklenme Tarihi : 5 Kasım 2010
Görüntülenme : 1469
Açıklama :

Sümenler köyü Pınarbaşı Kastamonu Ekim 2010

İp : 62.***.**9.191

Nikon Özel Teknik Sevis
Cam Güzelleri yorumları

Çok çok güzel fotograf.Kutlarım..
Tarih: 5 Kasım 2010, 00:06 - İp: 85.***.**5.212
  ----------------

zokta

zokta

üye
(Amatör)

Sinop

tebrik ederim....
Tarih: 5 Kasım 2010, 00:17 - İp: 88.***.**1.72
  ----------------

eline sağlık Kenan...
Tarih: 5 Kasım 2010, 00:21 - İp: 94.***.**1.64
  ----------------

Çok hoş elinize sağlık Kenan Bey...
Tarih: 5 Kasım 2010, 00:47 - İp: 178.***.**4.114
  ----------------

Bende çok beğendim.
Selamlar Kenan.
Tarih: 5 Kasım 2010, 00:54 - İp: 88.***.**7.94
  ----------------

" Of " dedirten , kelimelerin yetersiz kaldığı güzellikte bir fotoğraf . Renkler / tonlar , kompozisyon kusursuz ... Bir 3 gün de yukarıda görürüz nasıl olsa .

Tebrikler ...
Tarih: 5 Kasım 2010, 00:58 - İp: 96.***.**4.180
  ----------------

Güzel kompozisyon.. Tebrikler..
İneboluda on sene bulundum bu giysilere rastlamadım.ilçelerin kendine has giyim farklılıkları olsa gerek..

Batmandan selamlar...
Tarih: 5 Kasım 2010, 07:01 - İp: 85.***.**9.148
  ----------------

dostum nefis görüntülemişssin ışık netlik kadraj harika emeğine sağlık
Tarih: 5 Kasım 2010, 08:26 - İp: 194.***.**9.34
  ----------------

Nefis kadrajı ve kompozisyonuyla çok güzel kare olmuş Kenan ellerine sağlık tebrikler ediyorum.
Tarih: 5 Kasım 2010, 08:26 - İp: 78.***.**4.67
  ----------------

necm

necm

Hani insan yaşlandıkça çocuklaşır ya,,
Güzel sahne,teşekkürler.
Tarih: 5 Kasım 2010, 08:36 - İp: 85.***.**6.12
  ----------------