3 Nisan 2020, Cuma

Üye: prodersler, emredeveci, (2)
Ziyaretçi: 1049

Toplam Üye: 278877

Işık İle İz

Işık İle İz

aybige

aybige

Işık İle İz

Makina : Kodak EasyShare C813
Eklenme Tarihi : 7 Kasım 2010
Görüntülenme : 710
Açıklama :

epey uzun zaman onu izledim,
ayakkabılarını çıkartıp önüne koyup özenle silmeye başladığında ise gülmekten zor çektim bu fotoğrafı

İp : 94.***.**4.241

Işık İle İz yorumları

elfi

elfi

çok hoş görünüyor,iyi yakalamışsın,ayrıca dedesiyle bakış yönlerinin farklılığıda küçücük kadrajı doldurmuş,fotoğrafa hareket katmış..
Tarih: 7 Kasım 2010, 22:42 - İp: 94.***.**4.241
  ----------------

Dedesinin aldığı bayram pabuçları çok kıymetlidir bu güzel model için ... belki de sabaha kadar yastığının altında saklamıştır .
Güzel kompozisyon .
Kutlarım Aybigr .
Selamlar .
Tarih: 8 Kasım 2010, 13:24 - İp: 78.***.**4.93
  ----------------

Tarih: 9 Kasım 2010, 22:08 - İp: 88.***.**9.30
  ----------------

güzel bir cekim
elinize saglik...
Tarih: 9 Kasım 2010, 22:15 - İp: 84.***.**9.89
  ----------------

Tebrik ederim Hemserim
Güzel kompozisyon.
Selamlar....
Tarih: 12 Kasım 2010, 00:30 - İp: 78.***.**0.227
  ----------------

morvedeli

morvedeli

Çok iyi Aybige, insanın fotoğraf üzerinden bir senaryo yazası geliyor.
Tarih: 14 Kasım 2010, 09:26 - İp: 78.***.**1.96
  ----------------

Tebrikler Aybige hanım, selamlar...
Tarih: 14 Kasım 2010, 09:35 - İp: 94.***.**1.214
  ----------------

mevsuf

mevsuf

bayramlık herhalde papuçlar. çocukların kendi dünyalarında ne kadar önemli bir unsur bayramlık. bayramdan önce giyilir, aynanın karşısında seyredilir, okşanılır sevinilir, çocuk için her şeydir yani. 1. ve 2. kuşağı birleştirmişsiniz fotoğrafa. dede ve torunun farklı yöne bakmasını kuşakların hayata bakış açılarının farklılığını yansıtıyor diyebiliriz. masadaki pet şişe biraz rahatsız edici geldi bana. genel olarak fotoğrafınızı izlemekten hoşnut oldum. hayırlı bayramlar.
Tarih: 14 Kasım 2010, 10:47 - İp: 88.***.**5.5
  ----------------

aarikan

aarikan

güzel çalışma tebrikler...
Tarih: 12 Ağustos 2012, 19:03 - İp: 78.***.**5.141
  ----------------