Üye: hasabursa, (1)
Ziyaretçi: 487

Toplam Üye: 276546

S&b

S&b

sara.f

sara.f

S&b

Eklenme Tarihi : 7 Kasım 2010
Görüntülenme : 3530
Açıklama :

İp : 95.***.**6.114

Nikon Özel Teknik Sevis
S&b yorumları

eflatun07

eflatun07

çok güzel bir çalışma, tebrikler.
Tarih: 8 Kasım 2010, 11:00 - İp: 78.***.**5.121
  ----------------

bahattinakkaya

bahattinakkaya

tebrik ederim güzel kare olmuş bence daha fazla yorumu hakediyor
Tarih: 8 Kasım 2010, 13:05 - İp: 88.***.**0.246
  ----------------

Modelin vücut dili çok başarılı. Kompozisyon da güzel olmuş. Kutlarım..
Tarih: 8 Kasım 2010, 13:29 - İp: 88.***.**9.248
  ----------------

urun

urun

çok güzel bir çalışma, tebrikler
Tarih: 8 Kasım 2010, 14:04 - İp: 178.***.**6.186
  ----------------

Çok güzel çekim,net,arka alan değer katıyor,ellerinize sağlık tebrikler ediyorum.
Tarih: 10 Kasım 2010, 17:07 - İp: 78.***.**4.67
  ----------------

Çok güzel bir silüet çalışması olmuş...Tebrik ediyorum...Arkadaki dağ silüetleri de bu silüet fotoğrafına farklı bir hava katmış...Belki model bir adım daha solda durabilirmiş...Selamlar...
Tarih: 10 Kasım 2010, 17:28 - İp: 95.***.**0.3
  ----------------

metecimen

metecimen

zarif,güzel,.kutlarım.
Tarih: 10 Kasım 2010, 17:29 - İp: 88.***.**4.7
  ----------------

çok hoş kare başarılar
Tarih: 10 Kasım 2010, 18:33 - İp: 188.***.**5.121
  ----------------

burakgoktuna

burakgoktuna

çok güzel yanlız bir yansıma mı?
Tarih: 11 Kasım 2010, 10:48 - İp: 85.***.**5.67
  ----------------

mercoali

mercoali

çok başarılı olmuş..tebrikler..
Tarih: 11 Kasım 2010, 12:17 - İp: 85.***.**3.112
  ----------------