Ziyaretçi: 4156

Toplam Üye: 276016

Dominant

Dominant

daxwaz

daxwaz

Dominant

Eklenme Tarihi : 9 Kasım 2010
Görüntülenme : 582
Açıklama :

jupiter 135 mm f/3.5

Kusurları ile...

İp : 78.***.**2.160

Nikon Özel Teknik Sevis
Dominant yorumları

______!
iyi fotograf bu
Tarih: 9 Kasım 2010, 21:21 - İp: 213.***.**2.68
  ----------------

Bir başka güçlü çalışma hissettim ben.
Bakışın taşıdığı ifadelerden uzun bir öykü çıkar.
Tonların tadı da ayrı keyif verici.

Emeğinize sağlık selamlar...
Tarih: 9 Kasım 2010, 21:30 - İp: 78.***.**1.72
  ----------------

Cok güzel bir
cekim olmus
elinize saglik...
selam ve saygilarimla
Tarih: 9 Kasım 2010, 21:32 - İp: 84.***.**9.89
  ----------------

Evet bencede dominant dedirten fotograf.Güzel olmuş güzel.Kutlarım..
Tarih: 9 Kasım 2010, 21:45 - İp: 85.***.**2.115
  ----------------

Nefis bir portre,
selamlar.
Tarih: 9 Kasım 2010, 22:04 - İp: 88.***.**0.215
  ----------------

onrkorkmaz

onrkorkmaz

öncelikle siyah/beyaz/gri dengesi harikulade bakışların samimiyetinden ve fotoğrafın sıcaklığından bahsetmeye gerek yok.. yalnız merak ettiğim bir nokta var kullandığın jupiter 135f/3.5 lensi manuel focus olarak biliyorum eğer öyle ise zorluk çıkarmıyormu? insan isterse alışabilirmi? bu lensle netlemeye çalışırken hiç fotoğraf kaçırdığınız oldumu olduysa da buna değermi? fotoğrafta daha sonra sharpen ne derece uygulandı? uygulanmasa da kendi haliyle de fark yaratır diyormusunuz? bütün bunları merak ettim :D
Tarih: 10 Kasım 2010, 01:33 - İp: 212.***.**9.249
  ----------------

Evet teknik açıdan fotoğrafınızın farklı bir ışığı ve tadı var. Kompozisyon ve ifade de etkileyici. Tebrikler..
Tarih: 11 Kasım 2010, 13:43 - İp: 88.***.**0.176
  ----------------

optimist35

optimist35

Keyfine doyulmaz bir fotoğraf...

Yüzdeki çizgilerin netliği ifadenin güçlü tarafı çekip götürüyor herkesi...

Emeğine sağlık Arzucum...
Tarih: 11 Kasım 2010, 13:51 - İp: 88.***.**6.98
  ----------------