Üye: esrakalsn, akkaymaz, (2)
Ziyaretçi: 4527

Pan

Pan

eclipse00

eclipse00

Pan

Makina : Fujifilm Finepix S1700
Objektif / Filtre :
Kategoriler : Siyah Beyaz
Eklenme Tarihi : 11 Kasım 2010
Görüntülenme : 421
Açıklama :

İlk deneme...

İp : 88.***.**6.179

Nikon Özel Teknik Sevis
Pan yorumları

Çok Güzel Bir Çalışma Elinize Sağlık!
Ayrıca Pan Tekniğini Bu Maniknayla Yapmakta Başka bi Ustalık İstiyor
Selamlar ....
Tarih: 11 Kasım 2010, 11:54 - İp: 88.***.**2.225
  ----------------

İlk pan için hiç kötü değil ..
Uçan kuşlar da pan olmuş bu arada ...
Kutlarım .
Selamlar .
Tarih: 11 Kasım 2010, 15:54 - İp: 78.***.**4.161
  ----------------

Ilk deneme icin cok iyi bir pan olmus, kadraji da yerli yerinde. EMeginize saglik, tebrikler

Selamlar
Tarih: 11 Kasım 2010, 23:52 - İp: 85.***.**2.212
  ----------------

tufancagdas

tufancagdas

İlklere göre iyi bir çalışma.
Nacizane önerim, "pan" tekniğinde obje biraz daha net olsun.
Objeyi çekim aşamasında takip ederken, otomatik netlemeyi daha önceden belirleyin.
Objenin hızı ile, sizin takip hızınız aynı olsun.
Tebrikler.
Selamlar.

Tarih: 12 Kasım 2010, 00:02 - İp: 78.***.**4.133
  ----------------

ECLİPSE00
Tarih: 12 Kasım 2010, 00:10 - İp: 85.***.**0.19
  ----------------

Farklı fonda daha güzel sonuçlar alman mumkun.
Denemeden olmaz tabı.
Eline saglık
Selamlar...
Tarih: 12 Kasım 2010, 00:43 - İp: 78.***.**0.227
  ----------------

Güzel bir çalışma olmuş...Tebrik ederim...Objede biraz netlik kaybı var ama bu bir ilk demişsiniz, kadraj içi yerleşim çok güzel...Kuşlar farklı bir hava katmış...Selamlar...
Tarih: 12 Kasım 2010, 05:14 - İp: 78.***.**5.211
  ----------------