Üye: wxxw67, hural, obsesifnes, muay, selimselimoglu, olgugok, (6)
Ziyaretçi: 2175

.

.

necm

necm

.

Makina : Panasonic Lumix DMC-GF1
Objektif / Filtre : 200mm
Kategoriler : Şehir
Eklenme Tarihi : 30 Kasım 2010
Görüntülenme : 630
Açıklama :

.

İp : 212.***.**2.131

Nikon Özel Teknik Sevis
. yorumları

lamies

lamies

böyle olmasını istemesekte ..
ters ışıkta güzel bir kompozisyonla bu yangın anını bizlere izlettiğiniz için teşekkürler..
emeğine sağlık...
...........................
vedat yılmaz..
Tarih: 30 Kasım 2010, 07:55 - İp: 178.***.**6.136
  ----------------

Teşekkürler.Emeğinize saygı.Şimdi gazetede okudum.ARlık 2009 da belediye meclisi karar almış otel olabilir diye.ZAmanını bekliyorlar demek ki.Selamlar..
Tarih: 30 Kasım 2010, 09:06 - İp: 88.***.**0.2
  ----------------

Tonlama yangına yakışmış,iyi örtüşmüşler!
Eline sağlık Necmettin Bey,
Selamlar,
Tarih: 30 Kasım 2010, 09:39 - İp: 188.***.**8.57
  ----------------

etkileyici cok guzel fotograf,Istanbul yanmayacak insallah
Tarih: 30 Kasım 2010, 12:58 - İp: 82.***.**7.246
  ----------------

si

si

Üzücü ama gerçek,
güzel bir çekim,
tebrikler.
Tarih: 30 Kasım 2010, 20:08 - İp: 85.***.**4.90
  ----------------

noche92

noche92

üye
(Meraklı)

Hakkari

Harika bir kare, felaket bir son!
Tarih: 30 Kasım 2010, 20:14 - İp: 85.***.**1.162
  ----------------

Necmettin Bey çok başarılı bir kadraj ve iyi ışık. Ellerinize sağlık.
Tarih: 30 Kasım 2010, 20:44 - İp: 85.***.**9.239
  ----------------

Üzücü olsada nefis bir fooğraf,
selmalar.
Tarih: 30 Kasım 2010, 21:10 - İp: 88.***.**2.109
  ----------------