Üye: tyrkwork, gencayred, akkaymaz, cagix, (4)
Ziyaretçi: 5092

1

1

buenasivassc

buenasivassc

1

Makina : Sony Alpha DSLR-A350
Objektif / Filtre : Sony DT 18-70 mm F3.5-5.6
Kategoriler : Diğer
Eklenme Tarihi : 2 Aralık 2010
Görüntülenme : 441
Açıklama :

50mm lensin deneme karelerinden bir tanesi.

İp : 78.***.**5.85

Nikon Özel Teknik Sevis
1 yorumları

Guzel calisma kutlarim...
Tarih: 2 Aralık 2010, 00:36 - İp: 78.***.**3.94
  ----------------

sade ve çok güzel .tebrik ederim
Tarih: 2 Aralık 2010, 07:37 - İp: 81.***.**5.224
  ----------------

Güzel ve ilginç bir deneme!
Kadraj dengesi bence biraz sıkıntılı.
Objelerin kadraja girişi güzel ama kadrajda biraz daha ilerlemeliydi diye düşünüyorum.Boş alan fazla kalmış.Tabi bu benim düşüncem.
Güzel denemeniz için kutlarım Barış Bey,
Selamlar,
Tarih: 2 Aralık 2010, 09:52 - İp: 188.***.**8.57
  ----------------

Bilyelerin alan derinliğinde kaybolması 50 mm nin keyfini yaşatıyor .
Kadrajdaki beyaz boşluk bilinçli bir tercih , tüm renklerin karışıp beyaz olduğu bir kazan .
Kutlarım Barış .
selamlar .
Tarih: 2 Aralık 2010, 11:06 - İp: 88.***.**8.213
  ----------------

sethjacket

sethjacket

arkadasım mahrum bırakma bizi bu cekimlerden !!
cok hoş,sade ve ucu acık kompozisyon...
saygılar selamlar..
Tarih: 2 Aralık 2010, 11:07 - İp: 85.***.**9.224
  ----------------