Üye: obsesifnes, i_karabag, rezzanarpaci, hural, fulya.erdem, sezgin72, (6)
Ziyaretçi: 1952

Hayatın Her Anı...

Hayatın Her Anı...

fotoela117

fotoela117

Hayatın Her Anı...

Makina : Canon EOS 550D
Objektif / Filtre : Canon Eos 500d + 18/55 Is Kıt
Kategoriler : Siyah Beyaz
Eklenme Tarihi : 6 Aralık 2010
Görüntülenme : 415
Açıklama :

Bİ Karar ZamaNıdır..!!!

İp : 85.***.**5.5

Nikon Özel Teknik Sevis
Hayatın Her Anı... yorumları

Pozlamaniz basarili. Yalniz kadraj ve bakis acinizda bir eksiklik oldugunu hissettim. Model ve detayalr arasinda biraz kararsiz kaliyor bakan gozler. Merdivenlerin derinligini kullanip belki modele asagidan bakilabilirdi. Netlik modelde kullanilip fonda istenen noktalara sonradan tonlama uygulanabilirdi. Bunlar tabi benim aklima gelen mudaheleler. Guzel bir calisma ama daha iyi olabilirdi diye dusunuyorum.
Tarih: 6 Aralık 2010, 11:19 - İp: 47.***.**6.115
  ----------------

Kadraj sıkışmış biraz ...
Daha geriden ya da zoom-out la geniş bir kadraj olabilirdi .
Model çok orta yerde ... bakış yönüne göre ve kapının tamamını alacak bir kompozisyonda sol alt altın noktaya alınabilirdi model .
Tonlar güzel , ortaya yazılan yazı gözü yoruyor ... açıklama kısmına yazılması daha uygun .
Kutlarım Ela .
Selamlar .
Tarih: 6 Aralık 2010, 11:34 - İp: 78.***.**2.14
  ----------------