Üye: gencayred, fdiker, nzsentosun, aslan05, ekol27, (5)
Ziyaretçi: 588

Yalnız Fener

Yalnız Fener

Yalnız Fener

Makina : Fujiflim Finepix S1500
Objektif / Filtre :
Kategoriler : Gün Doğumu & Batımı
Eklenme Tarihi : 8 Aralık 2010
Görüntülenme : 337
Açıklama :

Selam ve Sevgilerimle

İp : 81.***.**8.195

Nikon Özel Teknik Sevis
Yalnız Fener yorumları

Feyzullah Hocam çok güzel ve farklı bir sunum olmuş selam saygı ve hürmetler.
Tarih: 8 Aralık 2010, 20:05 - İp: 88.***.**3.254
  ----------------

Dinamik kadraj ve iyi kompozisyon .
Renk geçişleri ve tonlar çok güzel .
Kutlarım Feyzullah Bey .
Selamlar .
Tarih: 8 Aralık 2010, 20:07 - İp: 78.***.**3.47
  ----------------

Çok yalın bir Fotoğraf,
Güneş ve Yansıması ayrı Güzellik katmış,
Selamlar Feyzullah Bey....
Tarih: 8 Aralık 2010, 20:40 - İp: 85.***.**2.140
  ----------------

Herşey yerli yerinde,çok başarılı olmuş Feyzullah bey,izlemekten keyif aldım,selamlarımla...
Tarih: 9 Aralık 2010, 09:05 - İp: 78.***.**2.200
  ----------------

Gercekten güzel manzara olmus Feyzullah abi.
Eline saglık
Selamlar olsun...
Tarih: 13 Aralık 2010, 23:49 - İp: 95.***.**7.163
  ----------------