Üye: zbkdygn, (1)
Ziyaretçi: 822

Çember

Çember

eclipse00

eclipse00

Çember

Makina : Fujifilm Finepix S1700
Eklenme Tarihi : 11 Aralık 2010
Görüntülenme : 354
Açıklama :

Ya dışındasındır çemberin
Ya da içinde yer alacaksın
Kendin içindeyken
Kafan dışındaysa...

İp : 78.***.**7.33

Nikon Özel Teknik Sevis
Çember yorumları

Kompozisyon düşüncenizi beğendim .
Sağ alttaki modelin vücut diline bakılırsa orası fotoğrafın bittiği yer , yönü ters olsaydı başlama noktası olabilirdi ...geriye doğru gittiğimizde fotoğrafın başladığı yeri bulmakta zorlanıyoruz .
Kenardaki beyaz boşluklar ( fazla ışık alan dış kapılar ) kadraj dışında bırakılmalıydı .
Tonlar iyi görünüyor .
Kutlarım Başak Hanım .
Selamlar .
Tarih: 11 Aralık 2010, 18:04 - İp: 78.***.**9.128
  ----------------

buenasivassc

buenasivassc

üstadın da belirttiği gibi kapıdaki ışık çerçeve oluşturmaktan ziyade dikkat dağıtıcı unsur olmuş.

yapabilseydim kapının sağ eşiğine diz çöküp f değerini 3 gibi alıp en yakın modele nişanlayarak bir çekim yapardım, aynı çekimi f değerini 7 civarı alıp tekrar yapardım.

kompoziyona bakıldığında pek de olası gelmiyor kulağa.

tebrikler.
açıklama ile kompoziyon oldukça uyumlu.
Tarih: 12 Aralık 2010, 00:31 - İp: 85.***.**0.219
  ----------------

Kompozisyonu ile başarılı olmuş.Kutlarım,selamlarımla...
Tarih: 12 Aralık 2010, 01:43 - İp: 95.***.**1.42
  ----------------

Güzel kompozisyon,
Selahattin Hocamız söyleşim gerekenleri
Selamlar.
Tarih: 13 Aralık 2010, 11:52 - İp: 88.***.**3.109
  ----------------

Baştan Fotoğrafını Gördüysemde
Selahattin Hocamı Bekledim,
Yanlış Yönlendirmek İstemem Çünki
Benide en Üst taraf rahatsız etti,
Konuyu dağıtıyor çünki,
Gözüne sağlık Başak,
Sevgi ve Selamlar...
Tarih: 13 Aralık 2010, 16:57 - İp: 88.***.**4.4
  ----------------

ozgasl

ozgasl

cesaret isteyen bir kompozisyon. eksiği/fazlasıyla tebrik ederim, ellerine gözlerine sağlık...
Tarih: 13 Mart 2011, 23:31 - İp: 178.***.**3.63
  ----------------