Üye: nazimzengi, (1)
Ziyaretçi: 844

Toplam Üye: 276411

Efkar

Efkar

sinanbaskan

sinanbaskan

Efkar

Makina : Nikon D2X
Objektif / Filtre : Nikon AF-S DX VR Zoom-Nikkor 18-200mm f/3.5-5.6G IF-ED
Eklenme Tarihi : 14 Aralık 2010
Görüntülenme : 487
Açıklama :

Behramkale kahvesi

İp : 78.***.**2.95

Nikon Özel Teknik Sevis
Efkar yorumları

drabdullah

drabdullah

Kareniz çok güzel
Baktığımda sizin kareniz olduğunu anladım.
Yanal ışıkta model ve çay bardakları çok hoş durmuş
Tebrikler Sinan Bey
Selamlarımla
Tarih: 14 Aralık 2010, 12:17 - İp: 81.***.**3.200
  ----------------

ışık tam kıvamında
çok çok iyi fotoğraf
kutlarım
selamlr
Tarih: 14 Aralık 2010, 12:46 - İp: 88.***.**1.101
  ----------------

erkansoylu

erkansoylu

üye
(Meraklı)

Elazığ

fotoğraf güzel ama sigarayı efkarla özdeşleştirmenizi beğenmedim. efkar gözyaşı ile özdeştir. ayrıca fotoğrafınız sigara içmeyi sanki biraz özendirmiş. saygılar.
Tarih: 14 Aralık 2010, 12:49 - İp: 212.***.**3.202
  ----------------

Iyi bir fotograf ,emeginize saglik.Selamlar.
Tarih: 14 Aralık 2010, 13:19 - İp: 84.***.**2.179
  ----------------