Üye: a.fatih, the_wall, anteps, kameraman..., (4)
Ziyaretçi: 2198

Doğanın Bulutları

Doğanın Bulutları

Doğanın Bulutları

Makina : Pentax K200D
Objektif / Filtre :
Kategoriler : Doğa
Eklenme Tarihi : 15 Aralık 2010
Görüntülenme : 295
Açıklama :

. . . . . .

İp : 78.***.**7.77

Nikon Özel Teknik Sevis
Doğanın Bulutları yorumları

bulut olur da,fotograf güzel olmaz mı? emeklerinize sağlık..selamlar..
Tarih: 15 Aralık 2010, 19:18 - İp: 212.***.**5.17
  ----------------

unspeakable

unspeakable

bir reklam filmini hatırlattı ban..emeğinize sağlık..harika..
Tarih: 16 Aralık 2010, 04:03 - İp: 88.***.**3.69
  ----------------

erkansoylu

erkansoylu

üye
(Meraklı)

Elazığ

çok güzel ellerinize sağlık.
Tarih: 16 Aralık 2010, 11:58 - İp: 212.***.**3.202
  ----------------

İBRAHİMAKS
NEFİS BİR KARE..
TEBRİK EDERİM EVLAT.
FARUK FAYZİN AMCAN...
Tarih: 16 Aralık 2010, 12:44 - İp: 85.***.**4.58
  ----------------

yusuf970

yusuf970

Renkler çok güzel, tebrikler..
Tarih: 16 Aralık 2010, 12:47 - İp: 213.***.**3.138
  ----------------