Üye: mila26, bulut88, zbkdygn, (3)
Ziyaretçi: 1197

Toplam Üye: 276030

Kırlangıc Kelebegi..

Kırlangıc Kelebegi..

Kırlangıc Kelebegi..

Eklenme Tarihi : 21 Aralık 2010
Görüntülenme : 735
Açıklama :

İp : 88.***.**5.94

Nikon Özel Teknik Sevis
Kırlangıc Kelebegi.. yorumları

Çok kaliteli bir çekim olmuş. Tebrik ederim..
Tarih: 21 Aralık 2010, 09:16 - İp: 88.***.**1.215
  ----------------

sahane cekim,ellerine saglik Kemal bey,
selamlar
Tarih: 21 Aralık 2010, 09:51 - İp: 82.***.**7.246
  ----------------

Çok iyi çok güzel olmuş.Kutlarım..
Tarih: 21 Aralık 2010, 09:57 - İp: 85.***.**9.131
  ----------------

Kemal , tertemiz fonu ve dengeli kadrajıyla çok güzel olmuş kardeşim..kutlarım.....
Tarih: 21 Aralık 2010, 10:00 - İp: 85.***.**6.28
  ----------------

Netlik, kadraj süper... Emeğine sağlık...
Tarih: 21 Aralık 2010, 11:48 - İp: 78.***.**5.204
  ----------------

Çok çok güzel bir makro çekimi olmuş...Tebrik ederim...Netlik, detaylar, arka alanın dikkat dağıtan unsurlardan azade olması, hepsi çok güzel...Fonun renginin kelebeğin üzerindeki hakim renklerle benzeşmesi biraz şanssızlık olmuş sanırım...Selamlar...
Tarih: 21 Aralık 2010, 11:51 - İp: 95.***.**5.192
  ----------------

çok başarılı bi kelebek makrosu,,,
emeğinize sağlık,,,
tebrikler...
Tarih: 21 Aralık 2010, 12:01 - İp: 193.***.**3.160
  ----------------

Nefis bir kelebek karesi olmuş Kemal kardeşim ellerine sağlık tebrikler ediyorum.
Tarih: 21 Aralık 2010, 21:40 - İp: 85.***.**9.201
  ----------------

oldukça güzel makro... elinize sağlık.
Tarih: 21 Aralık 2010, 23:33 - İp: 95.***.**6.33
  ----------------

Tarih: 22 Aralık 2010, 01:15 - İp: 174.***.**3.156
  ----------------