Üye: anteps, a.fatih, kameraman..., sezgin72, umutt35, hural, merihboran, (7)
Ziyaretçi: 2003

Asagi-yukari

Asagi-yukari

ertanaktas

ertanaktas

Asagi-yukari

Eklenme Tarihi : 23 Aralık 2010
Görüntülenme : 463
Açıklama :

Fotograftaki lekeler kar taneleridir.selamlarimla

İp : 84.***.**3.158

Nikon Özel Teknik Sevis
Asagi-yukari yorumları

arka alanın daha soft olması ayrı bi etki katmış fotoğrafınıza,,,
ellerinize sağlık,,,
selamlar...
Tarih: 23 Aralık 2010, 13:29 - İp: 193.***.**3.160
  ----------------

pozlama ve tonlar kıvamında
ellerinize sağlık
selamlar
Tarih: 23 Aralık 2010, 13:33 - İp: 78.***.**5.93
  ----------------

Bana çok keyif verdi,kar manzaralarını çok seviyorum,pozlamada gayet güzel olmuş,ellerinize sağlık tebrikler ediyorum.
Tarih: 23 Aralık 2010, 13:34 - İp: 78.***.**4.67
  ----------------

Kompozisyon ve pozlama ile dikkat çekiyor.
Elinize sağlık Ertan Bey,
Selamlar,
Tarih: 23 Aralık 2010, 14:29 - İp: 46.***.**0.160
  ----------------

Güzel bir kış fotoğrafı olmuş Ertan,
selamlar.
Tarih: 23 Aralık 2010, 18:15 - İp: 88.***.**8.252
  ----------------

Ertan bey
Çok güzel kış manzarası
Eline sağlık

MARDİN'den sevgiler
Tarih: 23 Aralık 2010, 21:44 - İp: 85.***.**0.194
  ----------------

Güzel kış manzarası..
Elinize sağlık..
Tarih: 23 Aralık 2010, 21:56 - İp: 88.***.**7.77
  ----------------

nefis selamlar
Tarih: 23 Aralık 2010, 22:05 - İp: 85.***.**4.43
  ----------------