Üye: akkaymaz, selimcinar, (2)
Ziyaretçi: 500

Tattoo

Tattoo

denizimsi

denizimsi

Tattoo

Eklenme Tarihi : 30 Aralık 2010
Görüntülenme : 523
Açıklama :

Fethiye dövme festivalinden...

İp : 95.***.**4.221

Nikon Özel Teknik Sevis
Tattoo yorumları

İnsanlar vücudlarına neden böyle şeyler yapma gereği duyarlar hiç anlamıyorum ama kadraj,kompozisyon ve ışık kullanımıyla güzel bir çalışma.
Elinize sağlık,
Selamlar,
Tarih: 30 Aralık 2010, 11:43 - İp: 109.***.**1.221
  ----------------

harun_erdem

harun_erdem

bazen birini kaybetmek hiç istemezsin hiç gitmesin istersin o zaman vücuduna işlersin.... güzel fotoğraf tebrikler...
Tarih: 30 Aralık 2010, 12:00 - İp: 95.***.**5.179
  ----------------

sanat icinde sanat,tebrikler
Tarih: 30 Aralık 2010, 14:17 - İp: 82.***.**7.246
  ----------------

optimist35

optimist35

Dövme kesinlikle çok etkileyici... Tabi herkesin fikrine saygı duymak lazım ama bana göre dövme tam bir sanatı ruhuna işleme olayı ben çok seviyorum...

Emeğinize sağlık...
Tarih: 30 Aralık 2010, 14:51 - İp: 88.***.**5.57
  ----------------

Çok iyi çekim olmuş bence'de..
Tebriklerimle.
Tarih: 30 Aralık 2010, 17:35 - İp: 85.***.**4.17
  ----------------

Harıka!!!
Kutlarım.
Selamlar...
Tarih: 2 Ocak 2011, 15:38 - İp: 78.***.**1.250
  ----------------

Dövmeye Karşı Olan Birisi Olmama Rağmen Etkilendim Bu Kareden!
Tebrikler
Elinize Sağlık!
Selamlar, ...
Tarih: 2 Ocak 2011, 16:01 - İp: 88.***.**4.70
  ----------------

iyi gözlem ve düşünce.
açı süper.
süper fotoğraf.
Tarih: 2 Ocak 2011, 18:05 - İp: 88.***.**2.113
  ----------------