Üye: ertugrulkoca, ahleyar, fdiker, (3)
Ziyaretçi: 1634

Toplam Üye: 276526

Yoksulluk

Yoksulluk

dolphin_07

dolphin_07

Yoksulluk

Makina : Nikon D60
Objektif / Filtre : Nikon AF Nikkor 18mm f/2.8D
Kategoriler : İnsan Manzaraları
Eklenme Tarihi : 1 Ocak 2011
Görüntülenme : 705
Açıklama :

yoksulluk herkesin kaderi olmasın

İp : 88.***.**0.132

Nikon Özel Teknik Sevis
Yoksulluk yorumları

Güzel fotoğraf..
Tebrikler.
Tarih: 1 Ocak 2011, 13:31 - İp: 85.***.**4.17
  ----------------

sethjacket

sethjacket

ışık kullanımı oldukça başarılı.
varedilen lokal karartılar yaratılmak istenen kompozisyonun algılanmasına oldukça katkı saglamıs.
saygılarımla
Tarih: 1 Ocak 2011, 13:40 - İp: 88.***.**7.216
  ----------------

Yoksulluk sarı, sıcak, karanlık ve aydınlığın keskinliğidir, boş ama doludur. Emekçi ellerinize sağlık.
Tarih: 1 Ocak 2011, 13:46 - İp: 85.***.**7.239
  ----------------

tertemiz kompozisyon
ellerinize sağlık
selamlar
Tarih: 1 Ocak 2011, 13:59 - İp: 88.***.**8.149
  ----------------

Vurgulanan koyu ve ışıklı alanların dramatik etkisiyle anlatım güçlü kılınmış ...
Kutlarım .
Tarih: 1 Ocak 2011, 14:08 - İp: 88.***.**2.108
  ----------------

shutterfly

shutterfly

Kadrajı, tonlaması, kurgusu herşeyiyle çok hoş bir fotoğraf.
Tebrikler, ellerinize sağlık.

Selamlar
Tarih: 1 Ocak 2011, 14:15 - İp: 85.***.**4.4
  ----------------

Tarih: 1 Ocak 2011, 15:38 - İp: 85.***.**5.254
  ----------------