Üye: lord74, 3rdal, dsch5, bulut88, celky, fdiker, (6)
Ziyaretçi: 2040

Toplam Üye: 276029

İstanbul 2010 Veda

İstanbul 2010 Veda

jetbe

jetbe

İstanbul 2010 Veda

Makina : Canon EOS 450D
Objektif / Filtre : Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS
Kategoriler : Gece Çekimleri
Eklenme Tarihi : 4 Ocak 2011
Görüntülenme : 408
Açıklama :

istanbul 2010 veda

İp : 81.***.**5.19

Nikon Özel Teknik Sevis
İstanbul 2010 Veda yorumları

Her nekadar exif bilgilerini görmediysek de, güzel bir kadraj ve güzel bir kare olmuş. Elinize sağlık...
Tarih: 4 Ocak 2011, 12:13 - İp: 85.***.**7.103
  ----------------

gokhanz

gokhanz

fotoğraf kime ait.?
neden exif bilgilerine ait herhangi bir bilgi yok ve neden fotoğrafın sağ alt köşesinde size ait olmadığını gösteren bir imza yer alıyor.
Tarih: 18 Ocak 2011, 23:55 - İp: 85.***.**4.60
  ----------------

gokhanz

gokhanz

duyarlılığınız için teşekkür ederim.Pc müdahelesi sonucu exif bilgilerinin kaybolduğu ilk kez bir fotoğraf ile karşı karşıya kaldım.Geçenlerde yine bir çalıntı fotoğraf mevzuusu vardı.Yine aynı olay mı diye tereddüt ettim sadece,kusuruma bakmayın...
(Sonuçta emek sarf ederek,bişeyler yapıyoruz bunları bir kalemde hiç edilmesi kabul edilemez bir durum bence)
Tarih: 21 Ocak 2011, 00:08 - İp: 85.***.**3.86
  ----------------