Üye: ffiliz07, megabre, (2)
Ziyaretçi: 3721

Bir İstanbul Masalı

Bir İstanbul Masalı

olcayercag

olcayercag

Bir İstanbul Masalı

Eklenme Tarihi : 7 Ocak 2011
Görüntülenme : 477
Açıklama :

ah be çocuk o masalın içinde okadar çok mutlusun ki? seni kıskanıyorum....

İp : 78.***.**1.57

Nikon Özel Teknik Sevis
Bir İstanbul Masalı yorumları

iyi kompozisyon
renk yakışmış ve açıklamayla birlikte etkili fotoğraf
ellerinize sağlık
selamlar
Tarih: 7 Ocak 2011, 09:44 - İp: 78.***.**5.93
  ----------------

hakansener

hakansener

Güçlü bir konpozisyon üstadım.

Ellerine emeğine sağlık...
Tarih: 7 Ocak 2011, 10:21 - İp: 85.***.**1.222
  ----------------

Masal bittiğinde hayal kırıklılığına uğramaması dileğimle..
Güzel kare olmuş..
Tarih: 7 Ocak 2011, 12:54 - İp: 85.***.**4.17
  ----------------

nefis bir kare olmuş oku diyor resmen beni
Tarih: 7 Ocak 2011, 13:04 - İp: 78.***.**2.2
  ----------------

Bu fotografi nasil kacirmisim
Emeginize saglik,
Kadraji ve kompozisyonu sunumuyla guclenmis. Tonlamalar da yakismis...
Tebrikler

selamlar
Tarih: 20 Ocak 2011, 12:26 - İp: 62.***.**3.161
  ----------------