18 Şubat 2018, Pazar

Üye: dedross, cenkez, (2)
Ziyaretçi: 720

Toplam Üye: 276515

Yelkenli

Yelkenli

girayersoy

girayersoy

Yelkenli

Makina : Sony Alpha DSLR-A200
Objektif / Filtre : Sony DT 18-70 mm F3.5-5.6
Kategoriler : Deniz
Eklenme Tarihi : 10 Ocak 2011
Görüntülenme : 508
Açıklama :

Yorum sizin

İp : 78.***.**0.133

Nikon Özel Teknik Sevis
Yelkenli yorumları

elqin

elqin

bu süper bişey bu nezaman çekildi bu fotograf ellerine sağlık
Tarih: 10 Ocak 2011, 21:19 - İp: 85.***.**5.182
  ----------------

romaroma

romaroma

çok iyi
Tarih: 10 Ocak 2011, 21:37 - İp: 178.***.**6.219
  ----------------

Çok net bir çekim. Kutlarım. Ama kadraj sıkışık kalmış. Gemiyi kadrajda ortalama yerine ön kısmına biraz daha fazla boşluk verseydin footograf derinlik kazanmış olurdu. Buna fotografa nefes aldırma deriz. Umarım alınmamışsındır.

#10.01.2011 22:57:05 tarihinde düzenlendi.
Tarih: 10 Ocak 2011, 22:57 - İp: 217.***.**4.54
  ----------------

Göz alıcı ve etkileyici bir kare olmuş. Tebrikler...
Tarih: 10 Ocak 2011, 23:26 - İp: 85.***.**5.254
  ----------------

Gemi haliyle güzel ; kadrajda biraz geride ve solda yer alması daha göze hoş gelebilirdi .

1/1500 gibi bir perde hızı seçimi neredeyse statik sayılacak bir durum için gerekli değil . Sonucunda inilmek zorunda kalınan lensim en açık diyaframı ( f3.5 ) görüntü kalitesinin de minimuma indiği bir değer . Ortalarda bir yerde buluşturmmak lazım perde hızı ve diyaframı - 1/250 f8 civarı mesela ...

Kolay Gelsin ...
Tarih: 11 Ocak 2011, 00:05 - İp: 96.***.**4.180
  ----------------