Üye: mozant, kadiraydemir, (2)
Ziyaretçi: 1628

Toplam Üye: 276950

Ağacın Gölgesi

Ağacın Gölgesi

ahmet07

ahmet07

Ağacın Gölgesi

Makina : Nikon D70
Objektif / Filtre : Nikon AF-S DX Zoom-Nikkor 18-70mm f/3.5-4.5G IF-ED
Kategoriler : Doğa
Eklenme Tarihi : 30 Ocak 2011
Görüntülenme : 577
Açıklama :

iyi seyirler

İp : 95.***.**1.119

Nikon Özel Teknik Sevis
Ağacın Gölgesi yorumları

Güzel manzara. Selamlar.
Tarih: 30 Ocak 2011, 22:24 - İp: 94.***.**6.164
  ----------------

greyfree

greyfree

çok güzel bir kare fotoğrafı görünce aklıma gelen tek şey dibinde yatmak oldu.Tebrikler...
Tarih: 30 Ocak 2011, 23:10 - İp: 95.***.**0.233
  ----------------

sevcan_pkr

sevcan_pkr

Tarih: 31 Ocak 2011, 18:42 - İp: 78.***.**3.149
  ----------------

AHMET07
NEFİS BİR KADRAJ..
TEBRİK EDERİM EVLAT.
FARUK FAYZİN AMCAN...
Tarih: 6 Şubat 2011, 11:21 - İp: 85.***.**0.113
  ----------------

buda çok güzelmiş yaa farklı renklerin dansı diyebilrim ..elinize sağlık..selam ve saygılar..
Tarih: 15 Haziran 2011, 17:13 - İp: 46.***.**2.153
  ----------------