Üye: mvrat, rezzanarpaci, (2)
Ziyaretçi: 1149

Toplam Üye: 276210

Zamanın Sopası Yok... Kırıştırıveriyor İşte Yüzleri

Zamanın Sopası Yok... Kırıştırıveriyor İşte Yüzleri

cartooncu

cartooncu

Zamanın Sopası Yok... Kırıştırıveriyor İşte Yüzleri

Eklenme Tarihi : 7 Şubat 2011
Görüntülenme : 307
Açıklama :

...............................

İp : 78.***.**5.246

Nikon Özel Teknik Sevis
Zamanın Sopası Yok... Kırıştırıveriyor İşte Yüzleri yorumları

Tonlaması ile gerçekten dikkat çekici bir HDR çalışması ; kadraj biraz dar gözükse de güzel . Tebrikler ...

Sadece pozlama değerleri ile ilgili bir notum olacak . Bir yandan böyle statik sayılacak bir fotoğrafta 1/4000 perde hızı seçerken , diğer yandan ISO 360'a çıkmak gereksiz . Birbirinin etkisini götüren işlemler bu ikisi . Hele bir de arkasından PC'de HDR gibi müdaheleler yapılacak ise minimum ISO'dan şaşmamak gerekiyor ışık müsaitse .En ufak ISO artışı , PC müdahelelerinde noise/gren ve görüntü kaybı olarak geri dönüyor.

Kolay Gelsin ...
Tarih: 7 Şubat 2011, 08:07 - İp: 96.***.**4.180
  ----------------

Zaman yüzleri kırıştırıyor da,
Uygulamanız ise modelinizin suratında maske etkisi yaratmış..
Ben uygulamasız halini izlemeyi yeğlerdim

Uğur beyin, kadraj yerleşimi ve pozlama ile ilgili önerileri üzerine pek birşey ekleyemeyeceğim..

Kutlarım
Tarih: 7 Şubat 2011, 17:53 - İp: 78.***.**1.40
  ----------------