Üye: abaydere, (1)
Ziyaretçi: 380

Toplam Üye: 276543

Rafting..

Rafting..

Rafting..

Makina : Nikon D80
Objektif / Filtre : Nikon AF-S DX VR Zoom-Nikkor 18-200mm f/3.5-5.6G IF-ED
Eklenme Tarihi : 16 Şubat 2011
Görüntülenme : 1167
Açıklama :

Saygılarımla..... ( Fırtına deresi / Rize / 2010 )

İp : 85.***.**6.28

Nikon Özel Teknik Sevis
Rafting.. yorumları

Daha önce görmediğim için kıyaslayamıyorum.Ama bundan güzel olamaz sanırım.Çünkü bu çok güzel.Kutlarım..
Tarih: 16 Şubat 2011, 17:41 - İp: 88.***.**0.53
  ----------------

Çok güzel bir kare olmuş...Herşey yerinde gözüküyor...Selamlar...
Tarih: 16 Şubat 2011, 19:03 - İp: 78.***.**4.165
  ----------------

cok keyiflidir,fotografta oyle,eline saglik Hulusi bey,selamlarimla
Tarih: 16 Şubat 2011, 19:16 - İp: 82.***.**7.246
  ----------------

Çok iyi fotoğraf olmuş hulisi bey..
Tebrikler.
Selamlar..
Tarih: 16 Şubat 2011, 19:43 - İp: 85.***.**0.206
  ----------------

mertcihan

mertcihan

Çok güzel net bir fotoğraf .
Tebrik ederim .
Kolay gelsin .
Tarih: 16 Şubat 2011, 19:55 - İp: 78.***.**2.214
  ----------------

Doğa ile iç içe ne güzel bir spordur Rafting..Gerçi hiç bana göre değil ama
Emeklerinize sağlık Hulusi bey,çok güzel paylaşım,kutlarım,selamlarımla...
Tarih: 16 Şubat 2011, 23:08 - İp: 95.***.**9.88
  ----------------

Kutlarım, selamlar.
Tarih: 17 Şubat 2011, 20:42 - İp: 88.***.**4.154
  ----------------

Action ı iyi yansıtan bir kare tebrikler selamlar
Tarih: 17 Şubat 2011, 21:56 - İp: 92.***.**7.159
  ----------------

tebrikler..güzel vede başarılı çekim...esenlikler.
Tarih: 20 Şubat 2011, 22:12 - İp: 78.***.**6.177
  ----------------

Tonlama ve Görsellik Güzel,
Selamlar Hulisi Bey..
Tarih: 25 Şubat 2011, 11:08 - İp: 88.***.**9.103
  ----------------