19 Şubat 2018, Pazartesi

Üye: hural, nzsentosun, (2)
Ziyaretçi: 695

Toplam Üye: 276518

Yeni Cami

Yeni Cami

Yeni Cami

Eklenme Tarihi : 17 Şubat 2011
Görüntülenme : 345
Açıklama :

Eminönü Yeni Cami avlusu , akşam ile yatsı arası .

İp : 178.***.**1.210

Nikon Özel Teknik Sevis
Yeni Cami yorumları

Güzel bir fotoğraf..Elinize sağlık..selamlar
Tarih: 17 Şubat 2011, 19:25 - İp: 88.***.**0.39
  ----------------

Güzel bir iç mekân ve gece çekimi .
Koyu gökyüzüne biraz daha yer verilebilirdi belki ama , sanırım lensin sınırları bu kadar ...
Kutlarım Abdulkadir Bey .
Selamlar .
Tarih: 17 Şubat 2011, 21:43 - İp: 88.***.**7.245
  ----------------

kerempekin

kerempekin

güzel bir gece fotoğrafı olmuş... sağ altta görünen objeyi kadraj dışı bıraksaymışsınız diye düşündüm...
selamlar...
Tarih: 17 Şubat 2011, 22:47 - İp: 78.***.**6.150
  ----------------

Güzel kadraj ve pozlama olmuş Abdulkadir kardeşim ellerine sağlık tebrikler ediyorum.
Tarih: 18 Şubat 2011, 21:47 - İp: 85.***.**0.206
  ----------------