Üye: hural, cnrsag, erhansanca, (3)
Ziyaretçi: 967

Platonik

Platonik

karanliklar

karanliklar

Platonik

Makina : Nikon D80
Objektif / Filtre : Nikon Nikkor 50mm f/1.4
Kategoriler : Çiçekler (Evcil)
Eklenme Tarihi : 25 Şubat 2011
Görüntülenme : 604
Açıklama :

..

esen kalın

İp : 95.***.**3.247

Nikon Özel Teknik Sevis
Platonik yorumları

imzanın yeri dikkat dağıtıyor, güzel bir kadraj, renklerde çok canlı tebrik ederim selamlar...
Tarih: 25 Şubat 2011, 23:45 - İp: 95.***.**6.11
  ----------------

KARANLİKLAR
TEBRİK EDERİM EVLAT.
FARUK FAYZİN AMCAN...
Tarih: 25 Şubat 2011, 23:50 - İp: 88.***.**4.216
  ----------------

lamies

lamies

imzanın yeri dışında güzel kare ..
emeğine sağlık..
Tarih: 25 Şubat 2011, 23:52 - İp: 62.***.**1.132
  ----------------

Harıka derım.
Tebrıkler...
Tarih: 25 Şubat 2011, 23:56 - İp: 78.***.**1.137
  ----------------

kurbaga_kermit

kurbaga_kermit

ee 50 mm 1.4 'ün lezzeti işte.Kompozisyonunuz da çok keyifli elbette.
Selamlar.
Tarih: 26 Şubat 2011, 13:51 - İp: 78.***.**1.170
  ----------------

elifzen

elifzen

şık ve güzel bir çalışma.ellerinize sağlık ihsan bey,selamlar..
Tarih: 27 Şubat 2011, 13:25 - İp: 85.***.**7.184
  ----------------

ozlemaras

ozlemaras

Ellerinize sağlık
hoş bir kadraj..
Tarih: 5 Ağustos 2011, 16:24 - İp: 85.***.**0.227
  ----------------