27 Mayıs 2018, Pazar

Üye: muay, sezgin72, fdiker, obligat, (4)
Ziyaretçi: 959

Toplam Üye: 276874

...

...

logicase

logicase

...

Makina : Fujifilm Finepix S1600
Objektif / Filtre :
Kategoriler : Portre
Eklenme Tarihi : 2 Mart 2011
Görüntülenme : 566
Açıklama :

gülümseme..

İp : 94.***.**6.21

Nikon Özel Teknik Sevis
... yorumları

mavi_izci

mavi_izci

Merhaba biliyorum elinizdeki makine ile arka planı atmak zordur ama Isoyu yükseltmenizin detayları öldürdüğünü de farkedip buna önlem alabilirsiniz. Dudak ve yanak çevresinde renklerin sapmalarını ve saçtaki neredeyse hiç detay olmaması hep bu Iso yüzünden

Gülümseme derseniz o güzel. Ben artık bu karelerde tamamen kadrajın içinde insanı alıyorum ( Saçlar çerçevem oluyor dışarıdan birşey gözükmüyor), bunu da deneyebilirsiniz.

İyi çekimler
Tarih: 2 Mart 2011, 13:32 - İp: 78.***.**3.196
  ----------------

Kadraj yerleşimi güzel,yakalanan ifade de.
Evet çekim saati de dikkate alındığında(15.59)ISO 800 merak konusu oluyor haliyle Yine de detay kaybı o kadar kötü görünmedi gözüme.
Beğendim çalışmanızı.
Kutlarım Nur Hn,
Selamlar,
Tarih: 2 Mart 2011, 14:33 - İp: 188.***.**8.57
  ----------------