Ziyaretçi: 3998

Sıkı Dostlar

Sıkı Dostlar

olcayercag

olcayercag

Sıkı Dostlar

Makina : Canon EOS 7D
Objektif / Filtre : Canon EF 100 mm f/2.8L IS USM
Kategoriler : Obje
Eklenme Tarihi : 6 Mart 2011
Görüntülenme : 482
Açıklama :

.....

İp : 78.***.**0.62

Nikon Özel Teknik Sevis
Sıkı Dostlar yorumları

guzel calisma,tebrikler
Tarih: 6 Mart 2011, 23:51 - İp: 82.***.**7.246
  ----------------

Tarih: 6 Mart 2011, 23:54 - İp: 81.***.**5.244
  ----------------

bac13g

bac13g

Tebrik ederim çok güZel bir çalışma !
Tarih: 7 Mart 2011, 00:32 - İp: 78.***.**3.185
  ----------------

bbcn

bbcn

Konu qüzeL ... biraz netlik sorunu var qibi qeldi..
Tarih: 8 Mart 2011, 16:30 - İp: 92.***.**0.54
  ----------------

breko52

breko52

verilmek istenen mesaj güzel
tebrikler
Tarih: 9 Mart 2011, 11:37 - İp: 88.***.**5.155
  ----------------

m.o.b

m.o.b

tebrikler çok güzel bir kare
Tarih: 13 Mart 2011, 11:44 - İp: 85.***.**5.100
  ----------------

egulpinar

egulpinar

Bu çalışmanıza ayrıca teşekkürler.Yaklaşık 3 ay önce sigarayı bırakan biri olarak bu fotoğranızı görünce ne kadar doğru bir karar verdiğimi bir kere daha anladım.Elinize ve emeğinize sağlık...
Tarih: 18 Mart 2011, 11:20 - İp: 88.***.**2.130
  ----------------

cisilcisil

cisilcisil

üye
(Amatör)

Sinop

harika bir kompozisyon olmuş.Oldukça yaratıcı.Tebrikler...
Tarih: 5 Haziran 2011, 02:32 - İp: 78.***.**7.233
  ----------------