Üye: lord74, (1)
Ziyaretçi: 895

Nasihat...

Nasihat...

Nasihat...

Eklenme Tarihi : 10 Mart 2011
Görüntülenme : 997
Açıklama :

...dede torun ilişkisi...

selam ve sevgilerimle

İp : 85.***.**5.11

Nikon Özel Teknik Sevis
Nasihat... yorumları

"Torunlar bir başka seviliyor" cümlesini sık sık duyardık ama "bir başka sevgi" nin nemenem bir duygu olduğunu pek kavrayamazdık ...
Torun sevgisini anlayabilmek için büyükbaba olmak gerekiyormuş , ben yaşayarak ve mutlulukla anlayabildim ...
Dede'den toruna düşen güneş , aralarındaki anlatılamaz sevgi bağının ışıltıları ...
Bir sevgi fotoğrafı .
Kutlarım dostum .
Selamlar .
Tarih: 10 Mart 2011, 09:06 - İp: 85.***.**6.176
  ----------------

sevginin fotografi olmus ,eline saglik Mehmet abi,selamlar
Tarih: 10 Mart 2011, 10:44 - İp: 82.***.**7.246
  ----------------

ters ışık süper fotoğraf.
tebrik ederim.
Tarih: 10 Mart 2011, 11:35 - İp: 88.***.**4.103
  ----------------

zelisa

zelisa

Her zaman şefkat doludur dedeler.Selamlar, çok beğendim fotoğrafı.
Tarih: 10 Mart 2011, 12:19 - İp: 85.***.**6.74
  ----------------

Eline sağlık Mehmet Abi,
selamlar...
Tarih: 10 Mart 2011, 12:34 - İp: 88.***.**3.40
  ----------------

Çok güzel...Renkli oluşu nefis..
Selamlar..
Tarih: 10 Mart 2011, 13:43 - İp: 85.***.**0.62
  ----------------

Dünyanın en güzel, en masum ve karşılıksız bakışıdır, ikisi de...Dede arka duvardaki sola doğru ilerleyen ve gölgede kalan renklerle bütünleşmiş, çocuk yolun aydınlığıyla, açıklığıyla ve beyazıyla...Dede yaşamış, oturmuş, o oturunca renkler/yaşanmış/birikim arkasında sırada. Çocuk ayakta, yaşamı renklenecek daha, birikterecek. En güzel döngü bu olsa gerek...Tebrikler,çok güzel fotoğraf.
Tarih: 10 Mart 2011, 18:39 - İp: 212.***.**4.206
  ----------------

Harika kompozisyonu ve kadrajıyla çok güzel kare olmuş Mehmet bey ellerinize sağlık tebrikler ediyorum.
Tarih: 10 Mart 2011, 20:55 - İp: 78.***.**5.14
  ----------------

kadraj,kompozisyon ve tonlarıyla çok güzel bir ters ışık çalışması.
tebrikler mehmet Bey,
selamlar,
Tarih: 10 Mart 2011, 23:51 - İp: 95.***.**4.2
  ----------------

iyi fotograf bu_renkli iyi tercih
selamlar
Tarih: 11 Mart 2011, 00:06 - İp: 78.***.**9.2
  ----------------