Üye: murattok, wxxw67, rezzanarpaci, birkium, repsol, cucu1907, (6)
Ziyaretçi: 840

Toplam Üye: 276215

Keyif

Keyif

cerennnn

cerennnn

Keyif

Eklenme Tarihi : 10 Mart 2011
Görüntülenme : 353
Açıklama :

Kurtuluş Parkı, Ankara

İp : 85.***.**9.159

Nikon Özel Teknik Sevis
Keyif yorumları

Güzel kış fotoğrafı olmuş..
Tarih: 10 Mart 2011, 19:58 - İp: 95.***.**7.166
  ----------------

m.o.b

m.o.b

kekama katılıyorum güzel bir kış fotğrafı
Tarih: 13 Mart 2011, 09:43 - İp: 85.***.**5.100
  ----------------

Güzel kare,
selamlar...
Tarih: 14 Mart 2011, 20:44 - İp: 88.***.**0.42
  ----------------

kimmeryali

kimmeryali

çok başarılı .bu açıdan bakıldığında çekim yaparken insan oradan ayrılmak istemez diye düşünüyorum..
Tarih: 2 Nisan 2011, 18:13 - İp: 88.***.**8.132
  ----------------

ahmet46

ahmet46

ANKARADA EN SEVDİĞİM YERLERDEN BİRİ ANILARIM CANLANDI ÇOK GÜZEL YAZI KIŞI, TEBRİKLER...
Tarih: 11 Nisan 2011, 00:30 - İp: 195.***.**0.47
  ----------------

oz-ay92

oz-ay92

adına yakışır bi çekim olmuş
izlerken keyif veriyor. tebrikler
Tarih: 9 Mayıs 2011, 18:02 - İp: 95.***.**2.243
  ----------------