Üye: ferruhcelik, babar1313, ou, (3)
Ziyaretçi: 4141

Karnaval

Karnaval

ismailer

ismailer

Karnaval

Eklenme Tarihi : 11 Mart 2011
Görüntülenme : 681
Açıklama :

Venedik karnavalı 2011.

İp : 78.***.**9.67

Nikon Özel Teknik Sevis
Karnaval yorumları

cihanoguzmetin

cihanoguzmetin

Eline sağlık İsmal abi ilginç bir kare olmuş

Sevgiler. . .
Tarih: 11 Mart 2011, 14:11 - İp: 95.***.**7.99
  ----------------

Bu da çok güzel olsa da ,flashın bu kadar aydınlatmadığı bir önceki karnaval fotoğrafını ışık açısından daha çok beğenmiştim ama maalesef yoruma kapalı yüklenmişti . Her ikisine de beğenimi bunun altında belirteyim .
Tarih: 11 Mart 2011, 17:31 - İp: 96.***.**4.180
  ----------------

İSMAİLER
İLLE'DE BANA BAKIN
DEDİRTEN BİR KARE..
ELLERİNE SAĞLIK..
TEBRİK EDERİM EVLAT.
FARUKM FAYZİN AMCAN...
Tarih: 11 Mart 2011, 18:06 - İp: 88.***.**2.61
  ----------------

Ustaları seyretmek düşer bize...
Tarih: 11 Mart 2011, 23:02 - İp: 88.***.**6.91
  ----------------

howelljolly

howelljolly

cok güzel, albenisi var bu fotografin. tebrikler.
Tarih: 13 Mart 2011, 13:49 - İp: 83.***.**2.90
  ----------------

Cok guzel bir karnaval fotografi, elinde cicegi, maskenin ardindaki renkli gozleriyle dikkat uyandiriyor.
Emeginize saglik
Tebrik ederim

Selamlar
Tarih: 17 Mart 2011, 13:08 - İp: 62.***.**3.161
  ----------------

hani korku filmlerinde lay lay lay lay'ın arkasından zınggg diye çıkar ya; işte öyle sağlam bir etki ile kadrajda yerini almış model bacımız...
tebrik ederim İsmail Bey.
saygılar...
Tarih: 17 Mart 2011, 13:26 - İp: 88.***.**0.82
  ----------------

Nefis kompozisyon ve çekim olmuş...Tebrik ederim...Selamlar...
Tarih: 8 Nisan 2011, 20:10 - İp: 95.***.**7.143
  ----------------