Ziyaretçi: 1188

Kadıköyden Yansıyanlar

Kadıköyden Yansıyanlar

bermek

bermek

Kadıköyden Yansıyanlar

Makina : Canon EOS 1000D
Objektif / Filtre : Canon EF 75-300mm f/4-5.6 III
Eklenme Tarihi : 13 Mart 2011
Görüntülenme : 481
Açıklama :

İzleyen ve yorumlayan herkese teşekkür ederim. Saygılarımla

İp : 78.***.**7.233

Nikon Özel Teknik Sevis
Kadıköyden Yansıyanlar yorumları

Düşünüyorum...öyleyse silin beni.
Tarih: 13 Mart 2011, 01:26 - İp: 88.***.**8.82
  ----------------

elfinaz

elfinaz

bence farkındalık ve ışık çok yerinde.ve çalışanlardaki minicik gülümseme.onların ve sizin ellerinize saglık
Tarih: 13 Mart 2011, 01:54 - İp: 88.***.**4.247
  ----------------

eflatun07

eflatun07

ellerinize sağlık, harkulade bir kare...
Tarih: 13 Mart 2011, 03:54 - İp: 78.***.**4.216
  ----------------

çok iyi kompozisyon
kutlarım
selamlar...
Tarih: 13 Mart 2011, 08:11 - İp: 78.***.**5.93
  ----------------

tonlar ve kompozisyon başarılı ...
Duvar afişi modele yakın olduğu için ilgi bölünüyor ama iyi fotoğraf .
Kutlarım Bahadır Bey .
Selamlar .
Tarih: 13 Mart 2011, 14:48 - İp: 85.***.**2.36
  ----------------

Biri düşünür, biri bedenen çalışır...Biri ünlü, diğeri ünsüz...Ama buluşmuşlar işte ortak bir noktada...Eline sağlık dostum...Tonları ve kompozisyonuyla güzel bir kare olmuş...Selamlar...
Tarih: 13 Mart 2011, 19:20 - İp: 78.***.**0.213
  ----------------

Model duvardaki fotoğrafın gölgesinde kalmış.Aralarında biraz derinlik gerekiyormuş ama tabi bu ancak arzulanan birşey,mümkün olan değil,neyse o
Kompozisyon,kadraj,tonlar gayet güzel.
Elinize sağlık,
Selamlar,
Tarih: 14 Mart 2011, 10:03 - İp: 188.***.**8.57
  ----------------

Çok iyi kompozisyon
Bu adamlarda ne yapıyor der gibi bakıyor
Tebrikler selamlar
Tarih: 16 Mart 2011, 00:59 - İp: 212.***.**6.86
  ----------------