Üye: fulya.erdem, rezzanarpaci, sezgin72, mvrat, (4)
Ziyaretçi: 1991

İstiklal Cd

İstiklal Cd

sinekvalesi

sinekvalesi

İstiklal Cd

Eklenme Tarihi : 21 Mart 2011
Görüntülenme : 1781
Açıklama :

İstiklal her haliyle başka güzel hergün binlerce insan geziyor ordan oraya bazısı işi için bazısı gezmek tozmak eğlenmek için keyifli seyirler..

İp : 85.***.**8.195

Nikon Özel Teknik Sevis
İstiklal Cd yorumları

Tonlar ve ışığın çizdiği konturlarla çok hoş fotoğraf olmuş
Kutlarım
Tarih: 21 Mart 2011, 02:15 - İp: 78.***.**7.47
  ----------------

Seyri cok keyifli, cok iyi fotograf. Tebrikler.
Tarih: 21 Mart 2011, 02:21 - İp: 41.***.**0.34
  ----------------

rumi

rumi

çok keyifli.elinize sağlık.
Tarih: 21 Mart 2011, 09:16 - İp: 88.***.**5.189
  ----------------

Çok güzel Bayram..derinlik ve ışık konturları harika görünüyor,kendine has renk tonuyla İstiklal'in kozmopolit halini çok iyi vurgulamışsın.

gören gözlerine,emeğine sağlık..sevgiler
Tarih: 21 Mart 2011, 09:47 - İp: 78.***.**5.190
  ----------------

nefis
Tarih: 21 Mart 2011, 10:30 - İp: 82.***.**7.246
  ----------------

Kompozisyonuyla çok güzel,üstten ışktan kaçılmılmış ve iyi olmuş bence,ellerinize sağlık tebrikler ediyorum.
Tarih: 21 Mart 2011, 10:48 - İp: 85.***.**2.42
  ----------------

sanki bir iki sıkıntı var gibi ama güzel demekten alamıyor insan kendini
tebrikler
selamlar
Tarih: 21 Mart 2011, 10:51 - İp: 178.***.**0.47
  ----------------

güzel fotoğraf.
kutlarım.
Tarih: 21 Mart 2011, 11:04 - İp: 78.***.**0.157
  ----------------

harika bi fotoğraf; kusur aramıyorum,,,
ellerinize sağlık, selamlar...
Tarih: 21 Mart 2011, 11:09 - İp: 193.***.**3.160
  ----------------

ahmet46

ahmet46

Herzamankilerden farklı , tebrikler...
Tarih: 21 Mart 2011, 13:21 - İp: 88.***.**3.216
  ----------------