Üye: sahali, eylocan, mezz, berdoz76, (4)
Ziyaretçi: 4903

Gece Güne Karışırken

Gece Güne Karışırken

Gece Güne Karışırken

Eklenme Tarihi : 24 Mart 2011
Görüntülenme : 1653
Açıklama :

Ortaköy İstanbul 2010

İp : 85.***.**7.151

Nikon Özel Teknik Sevis
Gece Güne Karışırken yorumları

Bir ressamın fırçasından çıkmış gibi.Ne güzel renkler ve geç.şleri.Gördüğüm en güzel "ortaköy camiisi"fotografı.Kutlarım..
Tarih: 24 Mart 2011, 09:25 - İp: 85.***.**2.55
  ----------------

elinize sağlık çok güzel kenan bey
Tarih: 24 Mart 2011, 09:39 - İp: 188.***.**4.76
  ----------------

sebaykal

sebaykal

En sevdiğim saatlerdir tonlar çok güzel / hafif bir eğim mi var?
emeğine sağlık.
Selamlar...
Tarih: 24 Mart 2011, 09:50 - İp: 78.***.**9.177
  ----------------

ellerinize sağlık Kenan bey.tebrikler.selam ve sevgiler.
Tarih: 24 Mart 2011, 10:10 - İp: 78.***.**0.128
  ----------------

kerempekin

kerempekin

Bu klasik kompozisyonu bu kadar güzel renkler ile görmemiştim hiç. Nefis bir fotoğraf.
Tahminim camiyi ve yansımayı fazla sıkıştırmamak için soldaki yeri kesmediniz.
Selamlar.
Tarih: 24 Mart 2011, 10:28 - İp: 88.***.**9.81
  ----------------

Bunun bir ara bana orjinalini verde salonuma tablo yaptıracağım.
Tarih: 24 Mart 2011, 11:11 - İp: 78.***.**3.70
  ----------------

Nefis renkleriyle yağlıboya tadında bir kare olmuş...Eline sağlık Kenan...Geçen geminin uzun pozlamaya yakalanmış ışıkları da ayrı bir tat katmış...Üst bantta da görmek isterim...Selamlar...
Tarih: 24 Mart 2011, 11:58 - İp: 95.***.**9.52
  ----------------

Büyütüp bakınca öbür mahallede olan tonlar ancak algılanabiliyor .
Özellikle renkli fotoğraflar büyütülerek seyredilmeli .
Kutlarım Kenan .
Selamlar .
Tarih: 24 Mart 2011, 12:03 - İp: 88.***.**3.37
  ----------------

anayessi

anayessi

Renkler çok güzel, geminin hareketinden kaynaklanan çizgilerde ilginç olmuş, iyi günler..
Tarih: 24 Mart 2011, 12:28 - İp: 88.***.**1.169
  ----------------

Nefis kompozisyonu ve kadrajıyla çok beğendim Kenan ellerine sağlık tebrikler ediyorum.
Tarih: 24 Mart 2011, 12:38 - İp: 78.***.**4.67
  ----------------