Üye: mysea57, dgskzr, hural, (3)
Ziyaretçi: 5089

Toplam Üye: 276289

Suya Karşı Dert Dökme

Suya Karşı Dert Dökme

Suya Karşı Dert Dökme

Eklenme Tarihi : 24 Mart 2011
Görüntülenme : 540
Açıklama :

Yorumlarınız yol gösterir...
Galata Köprüsü Merdivenleri.
2011

İp : 85.***.**3.139

Beyatlı Foto
Suya Karşı Dert Dökme yorumları

Modellere düşen ışıkla köprünün suya düşen gölgesi nasıl da güzel bir kontrast oluşturmuş ...
Ve ışığın çaprazınada gene ışıklı deniz ...
Diyagonal güzel bir kompozisyon ama , modeller biraz daha sağa alınmalıydı demeden edemiyeceğim .
Kutlarım Barış Bey .
Selamlar .
Tarih: 24 Mart 2011, 23:25 - İp: 85.***.**0.17
  ----------------

isigi kompozisyonuyla cok guzel,,balik gormus gibi pur dikkat gencler,
eline saglik Baris bey,selamlar
Tarih: 25 Mart 2011, 08:41 - İp: 82.***.**7.246
  ----------------

güzel olmuş.
tebrikler.
Tarih: 25 Mart 2011, 11:09 - İp: 81.***.**8.229
  ----------------

Tarih: 25 Mart 2011, 16:36 - İp: 78.***.**2.76
  ----------------

Kadrajı bıraz sol a kaydırmanız daha ıyı olurdu kanaatındeyım.
Tebrıkler
Selamlar...
Tarih: 31 Mart 2011, 23:51 - İp: 78.***.**1.183
  ----------------

tebrikler....güzel vede başarılı çekim...
Tarih: 19 Nisan 2011, 23:32 - İp: 217.***.**3.123
  ----------------

Şık Kadraj,
Başarılı Kompozisyon,
Selamlar Barış Bey..
Tarih: 21 Mayıs 2011, 15:38 - İp: 78.***.**2.214
  ----------------