Üye: hural, yasarsah, i_karabag, 53ince, cenak02, erdivardar, rezzanarpaci, (7)
Ziyaretçi: 669

Toplam Üye: 276215

Tepe Gören Köyü’nden

Tepe Gören Köyü’nden

Tepe Gören Köyü’nden

Eklenme Tarihi : 28 Mart 2011
Görüntülenme : 975
Açıklama :

tüm nf dostlarının yorum v beğenilerine,,,
selam v sevgi ile...

İp : 193.***.**3.160

Nikon Özel Teknik Sevis
Tepe Gören Köyü’nden yorumları

tebriklerimle selamlar...
Tarih: 28 Mart 2011, 17:34 - İp: 78.***.**2.76
  ----------------

ysfzybckr

ysfzybckr

Gökyüzünün rengine hayran kaldım. Tebrik ederim
selamlar saygılar.
Tarih: 28 Mart 2011, 18:02 - İp: 78.***.**4.96
  ----------------

Elinize sağlık.Kutlarım.(fotografın küçük halinden ,eyvah !hocamızın olduğu yere füze düştü dedim.Malum ortadoğu yangın yeri)Selamlar..
Tarih: 28 Mart 2011, 18:13 - İp: 88.***.**0.153
  ----------------

muthis tonlar ve manzara fotografi aleti cozemedim ,
ellerine saglik Turgut bey,selamlar
Tarih: 28 Mart 2011, 18:16 - İp: 82.***.**7.246
  ----------------

TRGT
Tarih: 28 Mart 2011, 18:56 - İp: 85.***.**3.101
  ----------------

Nefis tonlama... Ellerine sağlık....
Batmandan selamlar..
Tarih: 28 Mart 2011, 19:25 - İp: 78.***.**8.224
  ----------------

Mavinin tonları çok hoşuma gitti.
Selamlar Turgut abi...
Tarih: 28 Mart 2011, 19:58 - İp: 88.***.**4.73
  ----------------

Bu ilginç doğanın kendine has bir çekici yönü var,etkileyici olmuş Turgut hocam seneler öncesine döndüm,1980 li yıllara,hatıralarım var Güneydoğuda benzer coğrafyalarda,ellerinize sağlık tebrikler ediyorum.
Tarih: 28 Mart 2011, 21:36 - İp: 85.***.**4.114
  ----------------

kydonia

kydonia

alet seyyar tahterevalli imiş eskimeden önce (:
şaka bir yana, renkler çok güzel. emeğinize sağlık Turgut bey.
selamlar.
Tarih: 28 Mart 2011, 21:45 - İp: 78.***.**4.184
  ----------------

pozlama harika olmuş.
renkler ne kadar güzel..

sadece kenardaki şu yarım ev ve onun önündeki yarım direk biraz olumsuz bence..

kutluyorum sevgili Turgut..

selam V sevgiyle

#29.03.2011 12:24:49 tarihinde düzenlendi.
Tarih: 29 Mart 2011, 00:31 - İp: 94.***.**3.229
  ----------------