19 Haziran 2018, Salı

Üye: seka, fdiker, sezzz., (3)
Ziyaretçi: 1386

Tekne Ve Diğerleri

Tekne Ve Diğerleri

Tekne Ve Diğerleri

Makina : Olympus E-510
Objektif / Filtre : Olympus Zuiko Digital ED 14-42mm F3.5-5.6
Kategoriler : Deniz
Eklenme Tarihi : 31 Mart 2011
Görüntülenme : 1402
Açıklama :

Kırklareli/Kıyıköy

İp : 85.***.**9.159

Nikon Özel Teknik Sevis
Tekne Ve Diğerleri yorumları

mükemmel bir çalışma olmuş taylan abi ellerinize saglık saygılar selamlar
Tarih: 31 Mart 2011, 09:27 - İp: 188.***.**7.43
  ----------------

hey koca abim
bir aradan sonra seni NFde görmek güzel

pozlaması kusursuz, pırıl pırıl bir fotoğraf..

eline sağlık sevgiler
Tarih: 31 Mart 2011, 10:15 - İp: 94.***.**0.26
  ----------------

Taylan Bey bu güzel fotoğraflarınızı daha sık görmek isteriz.
Selamlar.
Tarih: 31 Mart 2011, 10:22 - İp: 78.***.**3.70
  ----------------

ysfzybckr

ysfzybckr

Yansımalar Muhteşem olmuş üstadım söze hiç gerek yok tebrik ederim. Selamlar Saygılar..
Tarih: 31 Mart 2011, 12:54 - İp: 88.***.**1.16
  ----------------

emeğinize sağlık..
Tarih: 31 Mart 2011, 13:02 - İp: 213.***.**5.74
  ----------------

harika pozlanmis nefis fotograf Taylan abi,
ellerine saglik
selamlar
Tarih: 31 Mart 2011, 13:08 - İp: 82.***.**7.246
  ----------------

Nefis kompozisyonu,yansımalarıyla göze çok güzel görünüyor,ellerinize sağlık Taylan ustam tebrikler ediyorum.
Tarih: 31 Mart 2011, 13:22 - İp: 78.***.**4.67
  ----------------

Nefis pozlanmış Taylan Bey.
Ellerine sağlık,
Selamlar,
Tarih: 31 Mart 2011, 13:29 - İp: 188.***.**8.57
  ----------------

Pozlamasi, kadraji ve yansimasiyla cok guzel bir calisma olmus Taylan bey...
Fotograflariniza bakip bakip 'ben Olympus'umu niye verdim' diye de hayiflanmiyor degilim...
Tebrik ederim

selamlar
Tarih: 31 Mart 2011, 13:47 - İp: 62.***.**3.161
  ----------------

Yansıması ve canlı renkleri ile güzel bir kare olmuş. Elinize sağlık...
Tarih: 31 Mart 2011, 14:19 - İp: 78.***.**2.178
  ----------------