Üye: fdiker, sesor, genckartal, aziz2121, (4)
Ziyaretçi: 4120

Toplam Üye: 276226

Van Pisisi

Van Pisisi

cirkinkiz

cirkinkiz

Van Pisisi

Makina : Canon PowerShot A100
Objektif / Filtre : Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS
Kategoriler : Kediler - Köpekler
Eklenme Tarihi : 3 Nisan 2011
Görüntülenme : 437
Açıklama :

Van'dan selamlar...

İp : 88.***.**3.235

Nikon Özel Teknik Sevis
Van Pisisi yorumları

Cok tatli...
Tarih: 4 Nisan 2011, 04:50 - İp: 174.***.**9.7
  ----------------

CİKİNKİZ
GÜZEL OLMUŞ..
TEBRİK EDERİM EVLAT.
FARUK FAYZİN AMCAN...
Tarih: 4 Nisan 2011, 13:04 - İp: 85.***.**5.184
  ----------------

Çok güzel çok beğendim.
Tarih: 4 Nisan 2011, 16:19 - İp: 62.***.**2.1
  ----------------

Elinize sağlık.. Avatarınızdaki ismi hiç bir hanıma yakıştıramadığım için ismen hitap edemeyeceğim.. Sory.. Fotoğrafınıza gelince; benim bildiğim Van pisi pisileri kar gibi bem beyaz olur.. Sizin konu mankeniniz ise kirli mi yoksa orjinal rengi mi doğrusu anlayamadım. Netlik ve kompozisyon gayet güzel olmuş. Yandaki dallar ise zenginlik katmış.. İki eser arasındaki sürenizin uzun olmaması dileği ile... Başarılar, Selamlar..
Tarih: 6 Nisan 2011, 11:30 - İp: 85.***.**5.16
  ----------------