12 Aralık 2017, Salı

Üye: hural, borisko, sezgin72, ozkn7625, cubukcu66, (5)
Ziyaretçi: 4494

Toplam Üye: 276280

Sohbetin Koyusu.

Sohbetin Koyusu.

Sohbetin Koyusu.

Eklenme Tarihi : 9 Nisan 2011
Görüntülenme : 778
Açıklama :

Beypazarı sokaklarından..

İp : 85.***.**2.90

Nikon Özel Teknik Sevis
Sohbetin Koyusu. yorumları

Bu adamların sohbetlerinin yanında, olmaz, tam ortasında olacaksın ve dinleyeceksin, sonra anlayacaksın "tiyatora" Grek'e nereden gitmiş...
Toprak kokar bu sohbetler, akşama kadar dinlerim...tarih, canlanır ve yeniden yazılır onların anlattıkları kayıp kıtada.
Selamlar Cevdet Bey.
Tarih: 9 Nisan 2011, 11:57 - İp: 217.***.**2.178
  ----------------

Güzel kadraj ve tonlar.
Ellerinize sağlık Cevdet bey,
selamlar...
Tarih: 9 Nisan 2011, 12:01 - İp: 78.***.**5.93
  ----------------

cemdogac

cemdogac

Döktür Cevdet Abi Döktür...
Tarih: 9 Nisan 2011, 14:28 - İp: 78.***.**6.255
  ----------------

katılıyorum arkadaşların yorumlarına. döktür cevdet hocam.
tebrikler.çok selamlar.
Tarih: 9 Nisan 2011, 14:45 - İp: 78.***.**3.53
  ----------------

Soldaki modelin yarım görünmesi asıl modele ve yüzündeki duygu yoğunluğuna odaklanmamızı sağlıyor ...
Güzel bir ikili portre .
Kutlarım Cevdet Bey .
Selamlar .
Tarih: 9 Nisan 2011, 15:13 - İp: 78.***.**8.251
  ----------------

Doğal,tam yaşamın içinden olmuş,çok güzel portre,ellerine sağlık Cevdet kardeşim tebrikler ediyorum.
Tarih: 9 Nisan 2011, 16:18 - İp: 85.***.**9.68
  ----------------

Tonları ve kompozisyonu ile çok güzel.Kutlarım.Elinize sağlık..
Tarih: 9 Nisan 2011, 19:02 - İp: 88.***.**8.248
  ----------------

Güzel bir portre elinize sağlık Cevdet bey.
Tarih: 9 Nisan 2011, 19:32 - İp: 31.***.**4.73
  ----------------

Çok güzel bir portre çalışması olmuş...Tebrik ederim Cevdet bey...Kompozisyon da tonlar da çok iyi...Selamlar...
Tarih: 9 Nisan 2011, 20:14 - İp: 95.***.**7.143
  ----------------

nefis tonlar ve kadraj,eline saglik Cevdet bey,
selamlar
Tarih: 10 Nisan 2011, 10:34 - İp: 82.***.**7.246
  ----------------