Üye: lord74, tarikisik, muharremtopal, erkannn, fdiker, (5)
Ziyaretçi: 673

Ayakkabıcı

Ayakkabıcı

dreamseyyah

dreamseyyah

Ayakkabıcı

Makina : Fujifilm Finepix S1800/S1900
Objektif / Filtre :
Kategoriler : Çalışan İnsan
Eklenme Tarihi : 9 Nisan 2011
Görüntülenme : 419
Açıklama :

çalışmakkk....
yorum yapmayanın kaynanası başına bela olsun )))

İp : 188.***.**5.91

Nikon Özel Teknik Sevis
Ayakkabıcı yorumları

sadikkokoz

sadikkokoz

Fotoğraf kadar Anlatımı da güzel

Elinize Sağlık

Diyarbakırdan Selamlar
Tarih: 25 Nisan 2011, 00:09 - İp: 83.***.**3.44
  ----------------

Kaynanam yok ama
S&B tercihle güzel kompozisyon olmuş,kutlarım,emeğinize sağlık,selamlarımla...
Tarih: 28 Nisan 2011, 11:45 - İp: 95.***.**2.94
  ----------------

Benimde kaynanam yok.
Tarih: 28 Nisan 2011, 12:06 - İp: 88.***.**2.174
  ----------------

dgkntrmn

dgkntrmn

Biraz derinlik ve kontrastla daha etkileyici olabilirmiş. Hoş bir kare olmuş Tebrikler bol fotolu günler
Tarih: 3 Mayıs 2011, 17:45 - İp: 88.***.**5.11
  ----------------

Cok iyi bir kompozisyon fakat biraz daha contrast. Ustteki neon lamba baya bir aydinlatmis ust tarafi. Tebrikler.
Tarih: 4 Mayıs 2011, 15:44 - İp: 88.***.**4.38
  ----------------