22 Şubat 2018, Perşembe

Üye: blackpeace123, anteps, tkaplan, vforvendetta, karatashcem, hural, (6)
Ziyaretçi: 1026

Toplam Üye: 276534

Hala Küsmüyüz ?

Hala Küsmüyüz ?

Hala Küsmüyüz ?

Makina : Canon EOS 500D
Objektif / Filtre : Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS
Eklenme Tarihi : 21 Nisan 2011
Görüntülenme : 1393
Açıklama :

sandiktan
selamlarimla

İp : 82.***.**7.246

Nikon Özel Teknik Sevis
Hala Küsmüyüz ? yorumları

belli ki hala küs
başka bi arkadaş bulmuş gidiyor ))

güzel,sevimli bir kompozisyon

eline sağlık Murat, selamlar..
Tarih: 21 Nisan 2011, 12:02 - İp: 94.***.**4.188
  ----------------

Bu guzel asla kus olamaz,ellerine saglik Murad kardesim yatik isikta guzel cekim olmus tebrikler ediyorum.
Tarih: 21 Nisan 2011, 12:05 - İp: 78.***.**4.67
  ----------------

Bu dün paylaştığından daha iyi.Kutlarım.Güzel kompozisyon..Selamlar..
Tarih: 21 Nisan 2011, 12:07 - İp: 85.***.**3.61
  ----------------

Buda çok güzel,üstteki farklı bölge kadraj dışında kalsa nasıl olurdu dedim..Sonuçta çok iyi kompozisyon..
Eline sağlık,Murad bey..
Selamlar..
Tarih: 21 Nisan 2011, 12:17 - İp: 95.***.**6.8
  ----------------

elinize sağlık murad hocam.
güzel olmuş.
selamlar.
Tarih: 21 Nisan 2011, 12:22 - İp: 85.***.**1.73
  ----------------

Dostum bu kaydıkları yer göl mü?
Çok güel fotoğraflamışsın.
Selamlar...
Tarih: 21 Nisan 2011, 13:33 - İp: 88.***.**1.135
  ----------------

Kadrajıyla birlikte güzel kompozisyon kutlarım Murat bey.
Tarih: 21 Nisan 2011, 14:29 - İp: 88.***.**3.73
  ----------------

sevimli bir çalışma,
emeklerine sağlık Murad bey...
Tarih: 21 Nisan 2011, 14:56 - İp: 62.***.**8.122
  ----------------

ilk fotografta küsmüstü, bunda peslerine takilmis gidiyor, gelin ben sizi afettim dergibi. buda cok güzel olmus dostum eline saglik.
Tarih: 21 Nisan 2011, 14:59 - İp: 91.***.**2.155
  ----------------

golgeler ile birlikte buda guzel olmus tebrikler ve selamlar
Tarih: 21 Nisan 2011, 16:32 - İp: 82.***.**7.203
  ----------------