Üye: nzsentosun, (1)
Ziyaretçi: 782

Haydarpaşa

Haydarpaşa

urun

urun

Haydarpaşa

Eklenme Tarihi : 23 Nisan 2011
Görüntülenme : 765
Açıklama :

haydarpaşa eleştrilerinize

İp : 78.***.**2.61

Nikon Özel Teknik Sevis
Haydarpaşa yorumları

Tonlamaraıyla güzel bir fotoğraf olmuş,tebrikler.
Tarih: 23 Nisan 2011, 11:07 - İp: 31.***.**3.242
  ----------------

Dikey ve sert kontrastı ile birlikte güzel bir kare olmuş. Teknenin gidiş yönü ise ilgi odağı Haydarpaşa'yı işaret etmesi ise etkili bir kompozisyon oluştuurmuş. Tebrikler...

#23.04.2011 14:41:20 tarihinde düzenlendi.
Tarih: 23 Nisan 2011, 14:41 - İp: 88.***.**5.249
  ----------------

cemdogac

cemdogac

o an isimli fotoğrafınıza "çok fazla ışık patlaması var fazla pozlanmış" şeklinde bir yorum yazacaktım ama "yeni başlayan arkadaşları incitmemek lazım" diye düşünüp yazmadım. Ama bu fotoğrafınız acemilik değil ustalık kokuyor.

Tesadüf olduğunu zannetmiyorum. Anladığım kadarıyla gözünüz acemi bir göz değil.
Tarih: 24 Nisan 2011, 13:22 - İp: 78.***.**6.61
  ----------------

URUN
Tarih: 25 Nisan 2011, 11:50 - İp: 88.***.**7.209
  ----------------

tezcan666

tezcan666

çok güzel bir Haydarpaşa çalışması olmuş tebrikler..
Tarih: 25 Nisan 2011, 19:14 - İp: 88.***.**1.189
  ----------------

sha91

sha91

güzel fotoraf tonlarda yakışmış
Tarih: 26 Nisan 2011, 17:28 - İp: 46.***.**1.32
  ----------------